Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

"Σκάνδαλο από Ολυμπιακό!"

Επιστολή προς τον Πάνο Μπιτσαξή, που κοινοποιείται στην Αστυνομία, την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ, έστειλε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την απόφαση των "ερυθρόλευκων" να μη δώσουν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μπουθ, στο πέμπτο τελικό στο ΣΕΦ.
"Σκάνδαλο από Ολυμπιακό!"
Αναλυτικά η επιστολή:

«Επιστολή ΚΑΕ Παναθηναϊκός
ΠΡΟΣ : Γ.Γ.Α κ. Παν. ΜΠΙΤΣΑΞΗ
ΓΑΔΑ : ATTIKAΡΧΗ κ. Ιωαν. ΛΙΟΥΚΑ
ΕΟΚ
ΕΣΑΚΕ
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

Αξιότιμοι κύριοι,
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί απαράδεκτη έως προκλητική την απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να μην επιτρέψει τη μετάβαση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στο ΣΕΦ για την παρακολούθηση του 5ου αγώνα των τελικών της BasketLeague ΟΠΑΠ μεταξύ των δύο ομάδων. Κι αυτό, τη στιγμή που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα προηγούμενα τρία χρόνια μέχρι και σήμερα, στην έδρα μας στο ΟΑΚΑ, παραχωρεί μπουθ, με ότι άλλο χρειαστεί, στον Αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Σκινδήλια, με πλήρη Ασφάλεια παρακολούθησης των αγώνων.

Η πιο πάνω απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά των υπευθύνων της ΚΑΕ Ολυμπιακός προκαλεί σκάνδαλο και βάζει σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, δυναμιτίζοντας την εντός αγωνιστικών πλαισίων διεξαγωγή του, φανατίζοντας δε στο έπακρο τους φιλάθλους του ΟΣΦΠ, με φόβο να προκληθούν σοβαρά επεισόδια και κίνδυνος διεξαγωγής του.
Κατόπιν αυτού, αν η πιο πάνω απόφαση δεν ανακληθεί , η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σας κάνει γνωστό ότι σε μελλοντικούς αγώνες στο ΟΑΚΑ δεν θα θεωρεί τους υπευθύνους παράγοντες του ΟΣΦΠ ευπρόσδεκτους και θα απαγορευτεί η είσοδός τους στο γήπεδο.

Παρακαλούμε για άμεσες ενέργειές σας για την αποκατάσταση μιας ήρεμης διεξαγωγής του αγώνα, όπως συνέβη στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια.
ΕΚ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: