Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Το φαινόμενο Κυριάκος και τα νέα όπλα της Εθνικής!!

Το φαινόμενο Κυριάκος και τα νέα όπλα της Εθνικής
Ήταν ένα φιλικό–παραγγελιά για τον Φερνάντο Σάντος.

Του επιβεβαίωσε τον καημό του, ότι έχει τρεις πολύ καλούς κεντρικούς αμυντικούς, τους οποίους τόσο προβληματίζεται να χωρέσει σε ένα σχήμα, από τη λαχτάρα να πάρει από αυτούς όσα έχουν να δώσουν στην Εθνική.

Ήταν τέτοια η εμφάνιση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, της «είναι δυνατόν να μην είμαι στο αρχικό σχήμα;» κατηγορίας.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Του έδειξε, σε συνέχεια των προηγούμενων, του Πορτογάλου ότι καλώς σκέφτεται να βάλει στο αρχικό σχήμα τον Φορτούνη αντί του Σαμαρά και ότι πιθανόν η σκέψη της τοποθέτησης του Νίνη στη δεξιά πτέρυγα και της προώθησης του Σαλπιγγίδη στην κορυφή μπορεί να φέρει μια πιο αποτελεσματική, επιθετικά και εκτελεστικά, ομάδα.

Τι άλλο του είπε του Σάντος αυτό το φιλικό; Ότι καλώς ποντάρει στον Φετφατζίδη για αυτές τις «κάνω τη διαφορά» ενέργειες που έχει στο ρεπερτόριό του. Και ότι πρέπει να βρει μια τριάδα στον άξονα με περισσότερη ενέργεια και ισχυρότερο νεύρο συγκριτικά με αυτά που του δίνει το Κατσουράνης – Μανιάτης – Καραγκούνης. Ίσως σε αυτή την ερώτηση να είναι απάντηση ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Αυτό το δείγμα πιθανόν να μετρήσει βαριά στη σκέψη του ομοσπονδιακού προπονητή και για την θέση του τερματοφύλακα. Διότι ο Σηφάκης φάνηκε πιο «ζεστός» και λιγότερο επηρεασμένος από την μακρά απουσία από τους αγώνες συγκριτικά με το αναμενόμενο.

Τα καλά διαστήματα αλλά και τα προβλήματα που φανέρωσε η Εθνική στα δύο τελευταία φιλικά σχηματίζουν ένα καλό εγχειρίδιο για τον Σάντος προκειμένου, επειδή θα εργαστεί πάνω σε αυτά τα δείγματα, να ετοιμάσει και να παρουσιάσει μια έτοιμη ομάδα στην πρεμιέρα της 8ης Ιουνίου. Η Εθνική βαδίζει σε καλό μονοπάτι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: