Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Πάμε για αρμένικη βίζιτα!!

Κανένας Χοβσεπιάν, Γκαζαριάν ή Μχιταριάν δεν είναι τέτοιος αντίπαλος ώστε να βγουν συμπεράσματα για την Εθνική του Euro 2012. Υπομονή, σε λίγες μέρες αρχίζει η πραγματική μπάλα. Σχολιάζει ο Σταύρος Καραΐνδρος.
Πάμε για αρμένικη βίζιτα
Κανένας Χοβσεπιάν, Γκαζαριάν ή Μχιταριάν δεν μπορεί να σταθεί ως αντίπαλος της Εθνικής για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της Ελλάδας στο Euro 2012.
Το φιλικό με την Αρμενία ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να θυμηθούμε τις βουβουζέλες (θέλει Οσκαρ υπομονής αυτός που καθ' όλη τη διάρκεια του φιλικού ασχολιόταν με τη βουβουζέλα του) και τα αντίστοιχα τεστ των συλλόγων το καλοκαίρι στα βουνά της Αυστρίας και της Ελβετίας, τα οποία γίνονται για να ξεδίνουν οι ποδοσφαιριστές και να σημειώνουν στο μπλοκάκι τους οι προπονητές.
Αν το ματς με την Αρμενία ήταν επίσημο, θα γράφαμε για την αναμενόμενη εικόνα της Εθνικής, με κάποια αμυντικά κενά (στο β' μέρος) που προβλημάτισαν, για την ωριμότητα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, για το "αγαπημένο 1-0" του Σάντος, το χαμένο πέναλτι του Σαμαρά, μπλα, μπλα, μπλα.
Τα επίσημα, όμως, αρχίζουν την ερχόμενη Παρασκευή όταν -επιτέλους- αρχίζει το Euro και για κάποιες μέρες (μακάρι να είναι όσο το δυνατόν περισσότερες) θα ασχολούμαστε με την Εθνική και όχι με τις αδειοδοτήσεις, τους "κύκλους", τα "σκάνδαλα" και όλη αυτή την ατμόσφαιρα που μυρίζει ψοφίμι και μας προετοιμάζει για το τέλος του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Για κάποιες μέρες η Ελλάδα θα είναι όαση στη μεμψίμοιρη εικόνα του λαοφιλέστερου αθλήματος, για κάποιες μέρες θα αφήσουμε στην άκρη τις γκρίνιες, την αναζήτηση επενδυτών και τις πριγκιπικές αφίξεις.
Στηρίξτε αυτή την ομάδα και αυτόν τον προπονητή. Ας σταθούμε όλοι δίπλα στην Εθνική του Φερνάντο Σάντος κι ας θυμηθούμε ότι υπάρχουν και ωραία πράγματα στο ποδόσφαιρο. Οπως το Euro, πόσο μάλλον όταν συμμετέχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Το Contra.gr θα είναι στο Euro με όλη τη συντακτική του ομάδα. Θα γράφουμε, θα σχολιάζουμε, θα αναλύουμε, θα τραβάμε video, θα πανηγυρίζουμε και θα ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή τα πράγματα θα αλλάξουν. Προς το καλύτερο...
Μείνετε συντονισμένοι!
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: