Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

«Θα ήθελα μεταγραφή, αλλά δεν το πιέζω»

«Θα ήθελα μεταγραφή, αλλά δεν το πιέζω»
Ο Κέβιν Μιραλάς δεν κρύβει την επιθυμία να πάρει μεταγραφή, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να ασκήσει πιέσεις για κάτι τέτοιο εκτιμώντας τη δυνατότητα που του έδωσε ο Ολυμπιακός να εκτοξεύσει την καριέρα του.

«Υπάρχει ρήτρα 8 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό μου. Θα ήθελα να πάρω μεταγραφή, αλλά δεν θα το πιέσω. Ο Ολυμπιακός μού έδωσε μία ευκαιρία όταν περνούσα δύσκολες στιγμές», δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του ο Βέλγος επιθετικός.

Μιλώντας στον «Πρωταθλητή», ο Κέβιν Μιραλάς έβαλε σε δεύτερη μοίρα το μέλλον του και τόνισε πως σέβεται το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. «Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην Εθνική και τα όσα λέγονται για μένα και το μέλλον μου είναι απολύτως αναληθή. Όταν ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική θα ξεκουραστώ και μετά θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό για να αρχίσω προετοιμασία εν όψει της νέας χρονιάς. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το οποίο σέβομαι απόλυτα και τιμώ. Υπάρχει αρκετή φημολογία για μένα η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν κάνει καλό. Δεν έχω καμία πρόταση και δεν είπα πουθενά ότι έχω πρόταση από κάποια ομάδα. Αυτό που προέχει είναι η ηρεμία και όχι η συνέχιση αυτής της φημολογίας. Περιμένω και εγώ, όπως όλοι να υπάρξει συνεργασία με νέο προπονητή, με τον οποίο θα δουλέψουμε στην προετοιμασία σκληρά αλλά και με ηρεμία για να κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα», ανέφερε ο 24χρονος άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: