Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Χριστοβασίλης: «Μπορεί να γίνει κάτι είπε ο Πιλάβιος»

Άδικη χαρακτήρισε ο Γιώργος Χριστοβασίλης την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων, όσον αφορά την μη χορήγηση αδειοδότησης για το νέο πρωτάθλημα, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκαθάρισε πως οι αποφάσεις δεν ήταν ισομερώς ίδιες, ενώ μεταξύ άλλων πρόσθεσε πως ο Σοφοκλής Πιλάβιος είναι θετικός στην αλλαγή των κυρώσεων στις ομάδες που δεν πήραν την έγκριση από το δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ.

Για την αλλαγή του άρθρου 44 που εξετάζουν στην ΕΠΟ ούτως ώστε να περάσει η αλλαγή στο καταστατικό για την αδειοδότηση: »Στην Ελλάδα όλα γίνονται. Ο καθένας ας το ερμηνεύσει όπως θέλει. Το θέμα είναι πολύπλοκο. Για το πως φτάσαμε ως εδώ δεν ξέρω».

Για την απόφαση να μην πάρει η ομάδα του την αδειοδότηση: «Όλα λύνονται με τα χρήματα από ότι φαίνεται. Αξιοκρατικά οι αποφάσεις δεν ήταν ισομερώς ίδιες. Αρνητική εισήγηση είχε και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός σε πρώτη φάση. Η απόφαση ήταν άδικη.
Σε ένα πρωτάθλημα κάτω από αυτές τις συνθήκες θα είναι άνισο. Και πέρυσι το αλλάξαμε, ας το αλλάξουμε και φέτος το καταστατικό αφού δεν τηρήθηκαν οι αποφάσεις ισομερώς. Ο κ. Πιλάβιος μου είπε ότι μπορεί να γίνει κάτι αν παρθεί η απόφαση από τη Λίγκα».

Τέλος, για τον λόγο που δεν παρουσίασε πλήρη φάκελο ο ΠΑΣ σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής αδειοδοτήσεων: «Πρέπει να γίνει κάτι γιατί η Νova περιμένει για να μειώσει τα συμβόλαια. Τα κριτήρια θα πρέπει να είναι διαφορετικά για τις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη. Τα βάλλαμε τα κριτήρια, αλλά ποιος ήξερε πριν ένα χρόνο ότι θα φτάναμε σε αυτή την κατάσταση. Η δική μου ομάδα έχει και φορολογική ενημερότητα και δεν έχει ούτε μια προσφυγή. Ο έλεγχος καθυστέρησε να γίνει από την Εφορία κα τελείωσε τον Μάιο και σε αυτό δεν έχουμε ευθύνη εμείς. Για αυτό δεν πήραμε την άδεια. Από προχθές κάναμε διακανονισμό. Για τον κ. Δημητρίου και τους υπόλοιπους δεν έπρεπε να πάρουμε την άδεια».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: