Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Άλλο Μουντιάλ και άλλο Euro!!

Άλλο Μουντιάλ και άλλο Euro!
Μόνο εύκολο δεν πιστεύει πως θα είναι το έργο της εθνικής Ισπανίας στο επερχόμενο Euro o Αντρές Ινιέστα. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα, ξεκαθάρισε πως η φετινή διοργάνωση θα είναι πιο δύσκολη ακόμη και από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, το οποίο κατέκτησαν οι «φούριας ρόχας», πριν από δύο χρόνια.

«Αυτό το Euro θα είναι δυσκολότερο από το προηγούμενο. Πιστεύω πως το επίπεδο θα είναι υψηλότερο, ακόμη και από του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο κατακτήσαμε πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο, η ομάδα είναι έτοιμη», τόνισε ο Ινιέστα.

Παράλληλα, ο 28χρονος μέσος μίλησε και για τις αναμνήσεις που έχει από το γκολ που πέτυχε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν από δύο χρόνια. «Είναι ωραίο να θυμάσαι, αλλά θέλω να ζω στο παρόν και σε ό,τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε. Νιώθω πολύ όμορφα που θα αγωνιστώ σε μία τέτοια κορυφαία διοργάνωση, όπως το Euro. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και αν γίνεται να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Μπροστά μας έχουμε μία μεγάλη πρόκληση. Μεγαλύτερη και από την προηγούμενη».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: