Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

«Χτυπάει» Παπουλή ο Αστέρας!!

«Χτυπάει» Παπουλή ο Αστέρας
Η συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League έχει ανοίξει την όρεξη των ανθρώπων των Αρκάδων, οι οποίοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις μεταγραφές για τη νέα σεζόν. Από τους πρώτους στόχους του συλλόγου της Τρίπολης είναι ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα έχει ραντεβού με ανθρώπους των Αρκάδων για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Είναι δεδομένο πως ο Παπουλής είναι από τους πρώτους στόχους που έχει στο μυαλό του ο Σάκης Τσιώλης, ενώ θετική φαίνεται να είναι και η πλευρά του παίκτη. Οι Αρκάδες έχουν επικοινωνήσει με τον παίκτη και έχουν ζητήσει ραντεβού και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει.

Ο Αστέρας θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον παίκτη, όμως αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. Για τον Παπουλή έχουν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, όπως ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα οι τελευταίοι, μετά τις αδειοδοτήσεις δεν αποκλείεται να κάνουν και κίνηση για να τον αποκτήσουν.

Το σημαντικό για τον Αστέρα είναι πως η διοίκηση της ομάδας είναι τέτοια που όλοι οι παίκτες ξέρουν πως δεν πρόκειται να χάσουν λεφτά. Εκεί πατάνε και οι άνθρωποι του αρκαδικού συλλόγου στο… «ψηστήρι» τους προς τους μεταγραφικούς στόχους. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: