Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Δυσφορία και "πύρρειος νίκη" για Πιλάβιο...!!

Πέρασε ο διοικητικός απολογισμός της διοίκηση του Σοφοκλή Πιλάβιου από την Γ.Σ. της ΕΠΟ, ωστόσο, η αντιπολίτευση έκανε αισθητή την παρουσία της με 14 Ενώσεις κατά και 9 που ψήφισαν "παρών"...
Δυσφορία και "πύρρειος νίκη" για Πιλάβιο...
Από το 2004 και μετά στην ΕΠΟ η αντιπολίτευση απλά δεν υπήρχε και η ψήφιση του διοικητικού απολογισμού ήταν μια τυπική διαδικασία με ορισμένους “αιρετικούς” κάθε φορά, απλά να δηλώνουν την αντίθεσή τους και δεν ξεπερνούσαν τους δέκα.
Σε αυτή τη Γενική Συνέλευση, πάντως, η αντιπολιτευτικές Ενώσεις ήταν ενισχυμένες, κάτι που δημιουργεί ένα ισχυρό πόλο αντιπολίτευσης, όπως φάνηκε στην ψηφοφορία του διοικητικού απολογισμού.
Συγκεκριμένα 32 Ενώσεις ψήφισαν “ναι”, 14 Ενώσεις “όχι”, 9 ψηφίσαν παρών και 2 ήταν απούσες.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθούν οι συσχετισμοί στην πορεία, αφού έχουμε πέντε μήνες μέχρι τις εκλογές της ομοσπονδίας. Είναι, όμως, γεγονός ότι ο Σ. Πιλάβιος πήρε ένα... μήνυμα.
Αρνητικά ψήφισαν οι ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Ηπείρου, Ηρακλείου, Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λάρισας, Φωκίδας, Άμμου και Δρόμου. «Παρών» ψήφισαν η Σούπερ Λίγκα και οι ΕΠΣ Αχαΐας, Δωδεκανήσου, Λασιθίου, Πειραιά, Ρεθύμνης, Σάμου, Φλώρινας, Χανίων.
Όσον αφορά τον οικονομικό απολογισμό και προϋπολογισμό πέρασε ομόφωνα.
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: