Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Στεφανίδης: «Είχαμε προτείνει ήδη τον Ζαμπέτα»

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Στεφανίδης, ο επικεφαλής της παράταξης «Άρης Ενότητα». Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την άσχημη εξέλιξη στην ΠΑΕ Άρης μετά και τη μη αδειοδότηση: «Ήταν πράγματα τα οποία τα περιμέναμε και για αυτό είχαμε καταθέσει και πρόταση στη γ.σ της Κοινωνίας Μελών Άρη, να πάμε σε διοίκηση πρωτοδικείου για να υπάρξει συσπείρωση. Το είχα πει ότι θα βρισκόμασταν ξανά σε αυτή τη τη δύσκολη θέση σε ένα μήνα και θα σχολιάζαμε τις εξελίξεις. Δυστυχώς αυτό έγινε νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Μεγάλη ευθύνη σε αυτό που συμβαίνει έχουν οι διοικούντες που μας μας παρουσίαζαν μια διαφορετική εικόνα εσκεμμένα και ο κόσμος δεν καταλάβαινε τι γινόταν».

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιους για την επόμενη ημέρα: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν ακόμα. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πάμε σε μια διοίκηση που να απαρτίζεται από όλους τους φορείς. Ο κόσμος θα βοηθήσει την ομάδα. Εξάλλου το μόνο έσοδο της ΠΑΕ Άρης αυτή τη στιγμή είναι από τα εισιτήρια διαρκείας. Είναι γνωστό ότι εάν ισχύσουν οι ποινές θα φύγουν πολλοί παίκτες. Για να έρθουν όμως έσοδα στον Άρη θα πρέπει να υπάρχει ομόνοια γιατί θα υπάρξει τουλάχιστον απώλεια από τα έσοδα 1εκατ. ευρώ».

Για το θέμα των προσφυγών: «Όλοι αυτοί που έχουν κάνει προσφυγές συναλλάσσονταν με την παλιά διοίκηση, η οποία τους υπόσχονταν ότι θα μπουν στα ταμεία χρήματα. Όταν πας να διαπραγματευτείς δεν δίνεις ψεύτικες υποσχέσεις τους εξηγείς πως έχει η πραγματική κατάσταση στο σωματείο. Στους ανθρώπους που έχουν να παίρνουν από τον Άρη κανείς δεν ήξερε τι γινόταν».

Για την περίπτωση να γίνει υπάρξει ένα προσωρινό σχήμα υπό τις εντολές του Αντώνη Ζαμπέτα:
«Μου ακούγεται θετικά. Στην πρόταση που είχαμε κάνει για διοίκηση πρωτοδικείου τον Αντώνη Ζαμπέτα τον είχαμε προτείνει ονομαστικά, όπως και τον Τάσο Δεσύπρη και τον Νικήτα Ματθαίου που τοποθετήθηκαν στη ΓΣ».

Για την υποψηφιότητα του κ. Ματθαίου στην Κοινωνία Μελών Άρη: «Είναι δική του επιλογή. Νομίζω ότι είναι προτιμότερο να βρίσκεται στην ηγεσία της Κοινωνίας Μελών για να ελέγχει την ΠΑΕ».

Για το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Άρη: «Ήταν το χειρότερο διοικητικό συμβούλιο. Προφανώς είτε δεν είχε ιδέα ή συγκάλυπτε. Δεν μπορεί ο πρόεδρος της Κοινωνίας να μην επεμβαίνει στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης επειδή τα μέλη της ΠΑΕ πήραν 2.500 ψήφους και αυτός 500. Δεν είναι δυνατό τις τελευταίες ημέρες της θητείας της να κάνει λόγο για τη δανειακή σύμβαση για την οποία συζητούσαμε από τον Οκτώβριο».

Για τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης: «Έπρεπε να είχαν παραιτηθεί όλοι όταν δικαιώθηκε η επόπτρια».

Για την επόμενη ημέρα: «Ουδέν κακό αμιγές καλό. Ας κοιτάξουμε από τα λάθη μας να διορθωθούμε. Δεν μου αρέσει που κατηγορούν το μοντέλο της Λέσχης γιατί εγώ δεν βλέπω κανέναν επενδυτή που να θέλει να έρθει. Δεν πρόκειται να επενδύσει κανείς σε μια εταιρία με 22 εκατ. ευρώ χρέη. Ο μόνος που θα μπορούσε να το κάνει αυτό θα ήταν κάποιος Αρειανός τρελός που θα είχε χρήματα αλλά δεν ξέρω ποιος θα ήταν αυτός. Σίγουρα υπάρχει μια μεγάλη δυναμική σε αυτό το σύλλογο και θα έρθουν ακόμα περισσότεροι πιο κοντά όταν θα δούνε ότι θα γίνεται καλή δουλειά».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: