Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Τώρα ο Σάντος ξέρει...!!

Μετά και το χθεσινό τελευταίο τεστ της Εθνικής μας κόντρα στην Αρμενία ο Σάντος πλέον ξέρει. Πρώτα απ' όλα ότι πρέπει να αφιερώσει αρκετό χρόνο χρόνο στις επόμενες προπονήσεις στις εκτελέσεις... πέναλτι. Γράφει ο Νίκος Κατσαρός.
Τώρα ο Σάντος ξέρει...
Είναι βέβαια μάλλον απίθανο να ξανακερδίσουμε δύο σε κάποιο επίσημο παιχνίδι αλλά και να βρεθεί απέναντί μας ένας τερματοφύλακας σαν τον Μπερεζόφσκι, αλλά οπωσδήποτε χτυπήματα σαν του Σαμαρά και του Κατσουράνη δεν είναι και τα καλύτερα. Ο Σάντος τώρα ξέρει επίσης ότι μπορούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής της μπάλας (το κάναμε χθες στο α' ημίχρονο), όχι όμως και πρωτοβουλίας, αφού οι μόνοι που πήραν ατομικές προσπάθειες ήταν οι αμυντικοί Χολέμπας, Παπαπασταθόπουλος και στο β' μέρος ο Σαμαράς.
Ξέρει εξάλλου ο Σάντος ότι εξακολουθούμε και έχουμε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων για γκολ αλλά και ότι μπορεί να στηρίζεται σε έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Και τέλος διαπίστωσε, φαντάζομαι, ότι το «ορθολογικό» σχήμα του α' ημιχρόνου, με τους Τοροσίδη και Νίνη, είναι τελικά το μόνο που παρουσιάζει συνοχή και ομοιογένεια, έστω και με τα γνωστά μειονεκτήματα όπως π.χ. η αργή ανάπτυξη.
Κατά τα άλλα, ο Φορτούνης επιβεβαίωσε την τεράστια πρόοδο που έχει κάνει παίζοντας στη Γερμανία και ο Σαμαράς ότι είναι σε καλή κατάσταση. Ο Σάντος έκανε και χθες και τις έξι αλλαγές και εκεί οφείλεται η αλλοπρόσαλλη εικόνα του β' ημιχρόνου. Πάντως, έχει παίκτες που μπορούν να του δώσουν λύσεις σε οποιαδήποτε θέση.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: