Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Οι «κύκλοι» της ΕΠΟ για τους… «κύκλους» του ΟΣΦΠ!!

Οι «κύκλοι» της ΕΠΟ για τους… «κύκλους» του ΟΣΦΠ
«Τόσο αφελής είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ ώστε να ωφελήσει μόνο μία ομάδα, ενώ θα μπορούσε, αφού έχει τέτοια δύναμη, να δώσει… εντολή να αδειοδοτηθούν 2-3 ομάδες για ξεκάρφωμα και έτσι να μην μπορεί να πει κανείς τίποτα;», αναρωτιόντουσαν την Πέμπτη «κύκλοι» της ΕΠΟ, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στους… «κύκλους» του Ολυμπιακού που μιλούν για σκάνδαλο στο θέμα της άδειας που χορηγήθηκε στον Παναθηναϊκό.

Οι «κύκλοι» φορέθηκαν πολύ φέτος και αποφάσισε να μπει στο χορό και η ΕΠΟ. Από την ομοσπονδία δεν άφησαν αυτή τη φορά να… πέσουν κάτω οι επιθέσεις του Ολυμπιακού με αφορμή τις αδειοδοτήσεις και μέσω κύκλων, εξέφραζαν την απορία:

«Τόσο αφελής είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ ώστε να ωφελήσει μόνο μία ομάδα, ενώ θα μπορούσε, αφού έχει τέτοια δύναμη, να δώσει… εντολή να αδειοδοτηθούν 2-3 ομάδες για ξεκάρφωμα και έτσι να μην μπορεί να πει κανείς τίποτα; Αφού μπορεί και επηρεάζει τις επιτροπές αδειοδότησης, γιατί να εκτεθεί κατ’ αυτό τον τρόπο; Και γιατί μπορεί να επηρεάσει μόνο τη δευτεροβάθμια; Δεν μπορούσε να το… κλείσει το θέμα από τον πρώτο βαθμό;».

Οι ίδιοι «κύκλοι» από πλευράς ομοσπονδίας, υποστήριζαν παράλληλα:

«Οι επιτροπές αδειοδότησης είναι ανεξάρτητες και τα μέλη της είναι δικαστικοί που δεν έχουν σχέση με την ΕΠΟ. Θεωρητικά, αν ήθελε η ομοσπονδία να επηρεάσει κάποιον, αυτός θα ήταν ο διευθυντής αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου που είναι υπάλληλος της ομοσπονδίας. Μόνο που ο κ. Δημητρίου, ο μοναδικός που έχει εργασιακή σχέση με την ΕΠΟ, ήταν εκείνος που εισηγήθηκε αρνητικά για όλες τις ομάδες!».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: