Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

«Τούμπανο» η Βανέσα!

Έχει τσαγανό και τα λέει έξω από τα δόντια, ενώ έχει τρομερή αυτοπεποίθηση, καθώς γνωρίζει ότι είναι σέξι και προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά στους άνδρες! Η Βανέσα Χολέβα λατρεύει την Formula 1, θεωρεί πιο σέξι ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα τον Αντώνη Νικοπολίδη, ενώ της αρέσει να λέει τη λέξη «τούμπανο».
«Τούμπανο» η Βανέσα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η Βανέσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά έχει καταγωγή από τα Ιωάννινα (από την μεριά του μπαμπά της) και τη Ναύπακτο (από την μεριά της μαμάς της.
Είναι πολύ μορφωμένο κορίτσι, καθώς έχει δύο bachelors από το Deree: ένα στον τομέα του marketing-communication και ένα στο management. Επίσης, έχει MBA σε consentration business και μιλάει πολύ καλά αγγλικά και ισπανικά.
Η είσοδός της στο χώρο του μόντελινγκ έγινε από... σπόντα! Έστειλε βιογραφικό στον ΑΝΤ1 για τον τομέα μάρκετινγκ, αλλά τελικά τους κέρδισε με την εξωτερική της εμφάνιση. Την έστειλαν να περάσει από κάστινγκ και μετά την επέλεξαν ως ένα από τα είκοσι έξι μοντέλα για το τηλεπαιχνίδι «Super Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο.
«Πέρασα και γαμώ, έβγαλα καλά λεφτάκια, γνώρισα κόσμο και δέχτηκα πολλές προτάσεις για φωτογραφίσεις, διαφημιστικά κτλ.» εξομολογήθηκε αργότερα.
Από εκεί κατάφερε να καθιερωθεί στην τηλεόραση. Εμφανιζόταν στον Alpha στην εκπομπή «Πάνω στην ώρα», ενώ είχε δική της εκπομπή σε διαδικτυακό κανάλι, με θέμα το σεξ. Η 25χρονη Αθηναία εργάζεται τώρα ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε μεγάλη εταιρεία έχοντας εγκαταλείψει –προς μεγάλη μας λύπη– τα τηλεοπτικά πλατό.
Η Βανέσα λατρεύει το μπόουλινγκ και συμμετέχει στο μουσικό συγκρότημα «Fallen Angels» ντυμένη ως έκπτωτος άγγελος, μιξάροντας house και r'n'b. Τρελαίνεται και για τα γρήγορα αυτοκίνητα και μάλιστα λατρεύει την Formula 1, ελπίζοντας να βρεθεί κάποια στιγμή στο Μόντε Κάρλο, για να συνδυάσει το αγαπημένο της σπορ με την χλιδή.
«Ως γυναίκα έχω τρομερή αυτοπεποίθηση. Λατρεύω το στήθος μου, το πρόσωπό μου και την έκφραση που παίρνω την ώρα του σεξ. Γι’ αυτό, όταν το κάνω, μου αρέσει να έχω γύρω μου καθρέφτες. Ξέρω ότι είμαι «τούμπανο» γι’ αυτό και με ερωτεύονται τόσο δυνατά!», έχει δηλώσει η Βανέσα.
Ενώ για το πώς προτιμά τους άνδρες, επεσήμανε: «Πιο παλιά μου άρεσαν οι «αλήτες», ήθελα κάποιον να με «τρέχει», και οι πολύ ωραίοι εμφανισιακά. Ύστερα από πολύ φιλοσοφική σκέψη κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι «φέτες» δεν είναι το παν. Ο άντρας με τον οποίο είμαι τώρα με κέρδισε εγκεφαλικά. Θέλω τον άντρα να τον θαυμάζω…».
Η Βανέσα έχει ξεχωρίσει και τον πιο σέξι ποδοσφαιριστή του ελληνικού πρωταθλήματος. Τα γκρίζα μαλλιά του σίγουρα αποπνέουν γοητεία στο γυναικείο φύλλο. Μα φυσικά αναφερόμαστε στον Αντώνη Νικοπολίδη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: