Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Sold out στο Final Four!

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε ότι τα μεμονωμένα εισιτήρια για το Final Four της Βαρκελώνης τελείωσαν και πλέον εισιτήρια θα διατεθούν μόνο από τις ομάδες που θα προκριθούν.


Η διαδικασία είχε ξεκινήσει εδώ και τέσσερις μήνες και όσοι προνόησαν κατάφεραν να κλείσουν όσα εισιτήρια επιθυμούσαν για την τελική φάση της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 15.678 θεατών «Παλαού Σαν Τζόρντι». Οι περισσότεροι φίλαθλοι που έδειξαν μεγαλύτερο ζήλο να κλείσουν εισιτήρια από νωρίς, ήταν από Ισπανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία και Τουρκία.

Παρ' όλα αυτά, δεν χάθηκαν οι ελπίδες όσων θέλουν να βρεθούν στη Βαρκελώνη στις 6-8 Μαΐου για το Final Four. Εισιτήρια θα διατεθούν ως είθισται από ταξιδιωτικά πρακτορεία και τις τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν και θα μοιραστούν από περίπου 1.000 εισιτήρια η κάθε μια.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, τόνισε πως «κάθε χρόνο όλος και περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο γεγονός χωρίς καν να ξέρουν ποιες θα είναι οι τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: