Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

«Ήρα» στον τελικό για... κούπα

«Τσέκαρε» το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ηρακλής, που επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟΚ, στην Πυλαία και στις 19/3 ετοιμάζεται να επιστρέψει στις… κούπες κόντρα στον Ολυμπιακό στην Ορεστιάδα.

Το πρώτο ματς ήταν ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να έχει τη συμπαράσταση 300 οπαδών του σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και με τον Ηρακλή να κερδίζει στα σημεία το σετ, παίρνοντας και το προβάδισμα στην ψυχολογία. Ο «γηραιός» στο δεύτερο σετ πήρε διαφορά και έκανε εύκολα το 2-0 με καλά τελειώματα στις φάσεις και μπλοκ. Στο τρίτο σετ, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε αλλά φάνηκε να μην έχει ψυχικά αποθέματα για να πάρει το σετ που θα τον άφηνε ζωντανό στο ματς. Ο Ηρακλής μετά από πέντε χρόνια ξανά σε τελικό Κυπέλλου ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση.

Υβριστικά και διακοπή 

Στο 14-13 υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή του παιχνιδιού λόγω των υβριστικών συνθημάτων των οπαδών του Δικεφάλου στο πρόσωπο του Κώστα Προύσαλη.
Μετά από συστάσεις η αναμέτρηση ξανάρχισε ενώ στο τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο, φωτοβολίδες και έπεσαν και μπουκάλια στον πάγκο του «γηραιού» που έτρεξε προς τα αποδυτήρια.

Τα σετ: 25-27, 16-25, 22-25

Δεν υπάρχουν σχόλια: