Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ύμνοι για τον κόσμο του Άρη στο φόρουμ της Σίτι!

Μπορεί να πέρασε ακριβώς μια βδομάδα από το μεγάλο παιχνίδι του «Σίτι οφ Μάντσεστερ», αλλά όπως φαίνεται η μεγαλειώδης παρουσία των 6.000 και πλέον φιλάθλων του Άρη έχει μείνει βαθειά χαραγμένη στους Άγγλους. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και σήμερα στα φόρουμ των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι, οι «πολίτες» αποθεώνουν τους φίλους του Άρη, επιστρατεύοντας δεκάδες εγκωμιαστικά σχόλια.


Πάρτε μια γεύση:

«Οι οπαδοί του Άρη είναι φανταστικοί, θέλω να είμαι σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι τους, είναι ολοκληρωτικά υπέροχοι, δεν σταμάτησαν από την αρχή.».


«Με τα τύμπανά και τις φωνές τους δεν σταμάτησαν να τραγουδούν. Ήταν η κορυφαία εκτός έδρας κερκίδα συμπαράστασης».

«Η πιο ηχηρή εκτός έδρας κερκίδα που έχω δει και ακούσει ποτέ. Καλύτερη και από της Σάντερλαντ το 1991.».

 

«Όταν κρατούσαν στα χέρια τους τα κασκόλ από μακριά φαίνονταν εξαιρετικοί. Έκαναν ακόμη πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό το παιχνίδι.»


«Ναι έμεινα εντυπωσιασμένος, εκεί όπου ήμουν (στο στάδιο 3) κοντά στα σύννεφα, φαίνονταν σαν να είχαν κάποιο τύπο, σαν μαέστρο και με τις σημαίες τους και όλα τα υπόλοιπα ήταν όλοι τους αξιοπρεπείς».


«Αναρωτιέμαι, εάν αυτός ο παράξενος άνθρωπος που έδινε τα συνθήματα, οφείλει να καταβάλει την. πλήρη τιμή του εισιτηρίου. Εξ όσων γνωρίζω, ποτέ δεν κοίταξε μια φορά στον αγωνιστικό χώρο στο σύνολο των 90'».

Τα περαιτέρω σχόλια, νομίζουμε ότι περιττεύουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Dwse kana link re Stelio na diabasoume perissotera!