Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Παράσχος: «Πάμε για τη νίκη»

Έτοιμος για να πάρει τη νίκη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Ηρακλής, σύμφωνα με τον Γιώργος Παράσχος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ο «γηραιός» είναι σε καλή αγωνιστική ετοιμότητα και πως οι παίκτες του είναι πανέτοιμοι για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.
Χαρακτηριστικά, ο Παράσχος τόνισε για τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής, μέσω της επίσημη ιστοσελίδας του Ηρακλή: «Προερχόμαστε από μία εμφάνιση, που άφησε θετική εικόνα, αλλά και από έναν αγώνα, στον οποίο μας έλειψαν και πάλι οι βαθμοί. Το γεγονός αυτό μας έχει προσθέσει κάποιο σχετικό άγχος, όμως το απολύτως ενθαρρυντικό έχει να κάνει με το γεγονός ότι καθημερινά βελτιωνόμαστε, ως αγωνιστικό σύνολο και αυτό είναι αισθητό. Έχουμε να διαχειριστούμε όλες εκείνες τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες ενός τοπικού ντέρμπι, γνωρίζοντας εκ των προτέρων την ατμόσφαιρα, που θα αντιμετωπίσουμε στην αντίπαλη έδρα, όμως θεωρώ ότι, πλέον, έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, ώστε να μπορούμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε οποιονδήποτε αγώνα και από οποιονδήποτε αντίπαλο, την ώρα, μάλιστα, κατά την οποία, γνωρίζουμε τι σημαίνει για τον δικό μας κόσμο μια τέτοια αναμέτρηση, όπως αυτή του Σαββάτου».
Στα αγωνιστικά, οι παίκτες του Ηρακλή προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη, με τον Τάσο Κατσαμπή να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και τον Στέλιο Ηλιάδη να συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα. Και οι δυο παίκτες έχουν τεθεί εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση με τον Άρη θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με μια τελευταία προπόνηση στις 11:00 στη Μίκρα. Τέλος, απολογήθηκαν οι Γιώργος Κυριαζής και Καρίμ Σολτάνι για τα πειθαρχικά παραπτώματα. Οι δυο παίκτες θα κληθούν να καταβάλουν χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα από τη διοίκηση του Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: