Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Συνεχίζει στη Γιουνάιτεντ ο Κάρικ!

Θετικά τελείωσε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Μίκαελ Κάρικ. Ο Άγγλος μέσος αποδέχτηκε την προσφορά των «κόκκινων διαβόλων» και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας ακόμη τριών ετών.
«Ο Μίκαελ Κάρικ υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στο Ολντ Τράφορντ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2013-14», αναφέρει η ανακοίνωση.
Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο διεθνής άσος δήλωσε: «Περνάω καλά από την πρώτη στιγμή σε αυτή τη σπουδαία ομάδα. Διαθέτει φανταστικό ομαδικό πνεύμα και είμαι χαρούμενος που το μέλλον θα με βρει στη Γιουνάιτεντ. Βρισκόμαστε σε καλή θέση μέχρι στιγμής και αισιοδοξώ πως αυτή η ομάδα θα είναι πετυχημένη για πολλά χρόνια ακόμα».
Από τη μεριά του, ο κόουτς της Γιουνάιτεντ, σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία με τον Κάρικ: «Είμαι πανευτυχής που ο Μίκαελ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Είναι εξαιρετικός από τη στιγμή που ήρθε σε εμάς από την Τότεναμ το 2006. Πρόκειται για πραγματικό επαγγελματία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: