Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Πιθανή τιμωρία σε Φέργκιουσον!!!

Τιμωρία για ανάρμοστη συμπεριφορά αντιμετωπίζει ο Αλεξ Φέργκιουσον. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας, ζήτησε τις δηλώσεις του τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το ματς με την Τσέλσι.
Ο προπονητής των Κόκκινων Διαβόλων διαμαρτυρήθηκε στο κανάλι της ομάδας για τον διαιτητή της αναμέτρησης, Μάρτιν Ατκινσον, με αφορμή ένα φάουλ του Νταβίντ Λουίζ πάνω στον Γουέιν Ρούνεϊ. Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι για τη συγκεκριμένη ενέργεια ο παίκτης των Λονδρέζων θα έπρεπε να αποβληθεί, καθώς προηγουμένως είχε κάνει σκληρό φάουλ στον Ερνάντες, όπου είχε δει την κίτρινη κάρτα. Ετσι, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας ζήτησε τις δηλώσεις του 69χρονου τεχνικού από το κανάλι της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Φέργκιουσον επιβλήθηκε πέρυσι ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών (οι δύο με αναστολή), εξαιτίας των σχολίων που είχε κάνει κατά του διαιτητή, Αλαν Γουίλι, για τον οποίο εξέφρασε την άποψη πως δεν είναι κατάλληλος για τη δουλειά αυτή!

Ο Σκωτσέζος τεχνικός εξέτισε τις δύο ωστόσο, εάν κριθεί ένοχος για τις δηλώσεις του για τον Ατκινσον, για τις οποίες έχει προθεσμία να απολογηθεί μέχρι τις 8 Μαρτίου, θα υποχρεωθεί αυτομάτως να παρακολουθήσει από την εξέδρα άλλους δύο αγώνες. Αυτοί θα είναι με την Αρσεναλ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου καιμε την Μπόλτον στο πρωτάθλημα. Εκτός, όμως, από τη συγκεκριμένη τιμωρία, ενδέχεται ο «Φέργκι» να εκτίσει μεγαλύτερη ποινή αποκλεισμού, εφόσον τιμωρηθεί και για το ξέσπασμά του κατά του Ατκινσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: