Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Προπονήθηκε ο Σηφάκης

Χωρίς να αντιμετωπίσει τη παραμικρή ενόχληση προπονήθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου ο Μιχάλης Σηφάκης, ανακουφίζοντας σε μεγάλο βαθμό τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Ο τεχνικός του Άρη περίμενε με μεγάλη αγωνία τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς σε αντίθετη περίπτωση το πρόβλημα κάτω από τα δοκάρια θα ήταν μεγάλο με δεδομένη την ασθένεια του Μάρκου Βελλίδη. Παράλληλα και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς θέτοντας εαυτό στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Στον αντίποδα Φατί και Οριόλ αντιμετώπισαν προβλήματα. Ο πρώτος προφυλάχθηκε λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς (ούτως ή άλλως είναι τιμωρημένος) και ο δεύτερος αποχώρησε προς το τέλος της προπόνησης εξαιτίας πόνων στο γόνατο. Ατομικό πρόγραμμα επίσης ακολούθησε για ακόμη μία ημέρα ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις.
Η προετοιμασία των κίτρινων ενόψει Ηρακλή ολοκληρώνεται το πρωί της Παρασκευής με ένα χαλάρωμα μετά το πέρας του οποίου ο Μιχαλήτσος θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου.
*Στις 25 Μαρτίου ο Άρης συμπληρώνει 97 χρόνια ζωής! Επ' ευκαιρία αυτής της επετείου ο ερασιτέχνης σύλλογος (όπως κάθε χρόνο) ετοιμάζει μια μεγάλη γιορτή για την οποία ήδη ετοιμάζονται οι σχετικές προσκλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: