Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ασπρόμαυρο… βάφτηκε το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του ΠΑΟΚ, κατά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», μετά τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα δεκάδες οπαδοί του Δικεφάλου δεν υπολόγισαν ούτε το κρύο, ούτε την ώρα (1:30) και βρέθηκαν εκεί για να «ντοπάρουν» τους παίκτες εν όψει της δύσκολης συνέχειας.
Οι οπαδοί βρέθηκαν από νωρίς εκεί περιμένοντας υπομονετικά την αποστολή, κρατώντας πυρσούς, παρά το χιονόνερο που έπεφτε,για να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα για την εχθρική διαιτησία που αντιμετώπισε ο «Δικέφαλος» στο ΟΑΚΑ λέγοντας, μεταξύ άλλων, «με το έτσι με το θέλω και το κύπελλο το κάνατε μπου….λο». Βέβαια, δεν σταμάτησαν να «απαιτούν» από τους παίκτες το Κύπελλο, ακόμα και πριν αυτοί πατήσουν το πόδι τους στη Θεσσαλονίκη.
Το τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή προσγειώθηκε λίγο πριν τη 01:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/3) και λίγο αργότερα, παίκτες και τεχνική ηγεσία αντίκρισαν τους οπαδούς, οι οποίοι θέλοντας να τους… ντοπάρουν, φώναζαν: «…πάμε, γερά, τώρα στην Τούμπα». Όπως ήταν λογικό, οι περισσότεροι ασχολήθηκαν με τη διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου.
Ανάλογο σκηνικό είχε στηθεί νωρίτερα και στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου, περίπου, 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ… ξεπροβόδισαν την αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: