Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ξανά στην εθνική Μαϊκόν, Λούσιο και Ελάνο!!

Μαϊκόν, Λούσιο και Ελάνο κλήθηκαν ξανά στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μάνο Μενέζες.
Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το φιλικό απέναντι στη Σκωτία, που θα λάβει χώρα στις 27 Μαρτίου στο «Έμιρατς» στο Λονδίνο και μέσα σε αυτήν ήταν τα ονόματα των Μαϊκόν, Λούσιο και Ελάνο, που λαμβάνουν κλήση από την ομοσπονδία της χώρας για πρώτη φορά από το περασμένο Μουντιάλ. Αντίθετα, εκτός της 24μελούς αποστολής έμειναν οι Ροναλντίνιο και Ρομπίνιο, που μέχρι στιγμής απολάμβαναν την εμπιστοσύνη του Μενέζες, ο οποίος για ακόμη μία φορά αποφάσισε να καλέσει πολλούς νέους παίκτες, ανάμεσα στους οποίους είναι ο 17χρονος Λούκας Πιαζόν, που έβγαλε... μάτια στο πρόσφατο Κύπελλο Λατινικής Αμερικής κάτω των 20 ετών. Ντεμπούτο θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ακόμη ο 25χρονος μέσος της Κρουζέιρο Ενρίκε και ο 26χρονος επιθετικός της Βαλένθια Ζόνας.

Αναλυτικά η αποστολή: Ζούλιο Σέζαρ (Ίντερ), Τζέφερσον (Μποταφόγκο), Βίκτορ (Γκρέμιο), Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μαϊκόν (Ίντερ), Αντρέ Σάντος (Φενερμπαχτσέ), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Τιάγκο Σίλβα (Μίλαν), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Λουιζάο (Μπενφίκα), Λούσιο (Ίντερ), Λούκας (Λίβερπουλ), Ραμίρες (Τσέλσι), Σάντρο (Τότεναμ), Ενρίκε (Κρουζέιρο), Ελίας (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ελάνο (Σάντος), Ρενάτο Αουγκούστο (Λεβερκούζεν), Ζάντσον (Σαχτάρ), Λούκας (Σάο Πάουλο), Πάτο (Μίλαν), Νιλμάρ (Βιγιαρεάλ), Νεϊμάρ (Σάντος), Ζόνας (Βαλένθια)

Δεν υπάρχουν σχόλια: