Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Τσιρίλο : «Εννοούσα για την κερκίδα»

Η δήλωση του Μπρούνο Τσιρίλο μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, «θα κάνουμε μ..ο» την Τούμπα, στάθηκε αιτία ώστε ο ιταλός να κάνει διευκρινιστικές δηλώσεις στην σημερινή προπόνηση.

Για την περιβόητη δήλωσή του μετά τον αγώνα του ΟΑΚΑ: "Δε μιλάω πολύ καλά αγγλικά. Επίσης, δε μιλάω ελληνικά, αλλά τα καταλαβαίνω. Αυτό που εννοούσα χθες, ήταν η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ελπίζω όλοι να κατάλαβαν τι εννοούσα. Γνωρίζουν όλοι τη σχέση που έχω με την ΑΕΚ. Όλοι ξέρουν, επίσης, την ατμόσφαιρα που υπάρχει στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και ήθελα να αναφερθώ στην ατμόσφαιρα που θα υπάρχει από τους φιλάθλους. Αυτή η λέξη υπάρχει και στα ιταλικά, αλλά τη χρησιμοποιούμε και με διαφορετική, θετική έννοια, για να δείξουμε κάτι εντυπωσιακό. Προσωπικά μου αρέσει να τη χρησιμοποιώ συχνά".

Για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ: "Δε θέλω να μιλάω για φαβορί, γιατί είμαι και προληπτικός. Έχουμε μία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Θα είναι σαν τελικός για εμάς και ελπίζω να πάνε όλα καλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: