Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Φαν Γκάαλ: «Μεγάλη η απογοήτευση»

Φανερά απογοητευμένος, αφού είδε μέσα σε λίγες μέρες να χάνονται το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, εμφανίστηκε ο Λουίς Φαν Γκάαλ μετά την ήττα της Μπάγερν στο Μόναχο από τη Σάλκε με 1-0 στα ημιτελικά του δεύτερου τη τάξει θεσμού της χώρας.

«Η απογοήτευση μας είναι μεγάλη. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Οι παίκτες μου ακόμη δεν μπορούν να αντιληφθούν τι συνέβη. Εγώ μπορώ λίγο να καταλάβω τι έγινε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μία ομάδα το μόνο που κάνει είναι να αμύνεται, κάνει μία αντεπίθεση και βάζει ένα γκολ. Μας έλειψε η τύχη. Πιστεύω πως ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε σπουδαία εμφάνιση και οι παίκτες μου πάλεψαν ως το τέλος σαν τα λιοντάρια», τόνισε.

Ο αρχηγός της ομάδας, Φίλιπ Λαμ, έκανε λόγο για αποτυχημένη χρονιά. «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Πλέον είμαστε εκτός και από το Κύπελλο. Κι όταν δεν καταφέρνει η Μπάγερν να πάρει ούτε το πρωτάθλημα ούτε το Κύπελλο, τότε σίγουρα αυτή η χρονιά δεν είναι καθόλου καλή».

Στον αντίποδα, ο Φέλιξ Μάγκατ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του. «Ξέραμε πως θα μας παρουσιάζονταν ευκαιρίες. Πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο. Πιστεύω πως αξίζαμε την πρόκριση, έστω και αν στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από το να αμυνόμαστε. Είναι μεγάλη επιτυχία η πρόκριση στον τελικό και χαίρομαι που τα καταφέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: