Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Σίλβα: «Δύσκολα με Γιουβέντους»

Ενθουσιασμένος που η Μίλαν βρίσκεται στην κορυφή, αλλά και ανήσυχος για πιθανή επανάπαυση δήλωσε ο Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Γιουβέντους, τόνισε πως μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή των «ροσονέρι».

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ δήλωσε πως του αρέσει που οι συμπαίκτες του και ο ίδιος κάνουν καλή πορεία, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του συμπατριώτη και συμπαίκτη του, Αλεσάντρε Πάτο.

«Τα πάμε καλά, έχουμε αυτοπεποίθηση και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Νικήσαμε το ντέρμπι με τη Νάπολι, αλλά ακολουθεί αυτό με τη Γιουβέντους. Δεν γνωρίζω το λόγο που είναι χαμηλά στη βαθμολογία, καθώς είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να είναι συγκυρία. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», δήλωσε για να αναφερθεί στον Πάτο:

«Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και αυτό το βλέπουν όλοι. Πέρασε μια κακή περίοδο, όπως είναι συνηθισμένο σε όλους μας, αλλά πλέον τα πάει εξαιρετικά. Μας βοηθάει πολύ και ελπίζω να στεφθούμε πρωταθλητές με την πολύτιμη βοήθεια του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: