Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Φυσιοθεραπευτής... Παππάς που ανάβει φωτιές

Eνας εκπρόσωπος της νέας... φουρνιάς των διαιτητών της Σούπερ Λίγκα, ο Ανδρέας Παππάς θα διευθύνει το ντέρμπι του Σαββάτου Άρης-Ηρακλής, ο οποίος σφυρίζει μέχρι σήμερα πέντε παιχνίδια και στους δυο αντιπάλους. Ο 32χρονος ρέφερι από την Αθήνα δεν έχει σφυρίξει φέτος κανένα παιχνίδι των κίτρινων, ενώ πέρσι ήταν παρών σε δυο νίκες: ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 0-1 και Άρης-Λεβαδειακός 1-0. Σε ότι αφορά αγώνες των κυανόλευκων, πέρσι διαιτήτευσε το Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο και το Ξάνθη-Ηρακλής 4-3 στα Πηγάδια, ενώ φέτος την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (2-0).
 
Ήταν ο διαιτητής στην επεισοδιακή ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (2-3), στον οποίο κατηγορήθηκε για την υπερβολική καθυστέρηση κατά την οποία η γηπεδούχος πέτυχε το χρυσό γκολ της πρόκρισης με τον Μίτσελ, αλλά και για την κόκκινη κάρτα στον Βύντρα. Επίσης, του χρεώνουν σημαντικά λάθη στους αγώνες Καβάλα-ΠΑΟΚ και Λάρισας-Πανσερραϊκού. Γενικά θεωρήθηκε στην πράξη, ότι... ανάβει φωτιές.

 
Ο Παππάς μπήκε στον πίνακα της μεγάλης κατηγορίας το καλοκαίρι του 2009. Ο υψηλόσωμος Αθηναίος ρέφερι, φυσιοθεραπευτής στο επάγγελμα, παραδέχθηκε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό REFEREE πως η επιμονή του πατέρα του, παλαίμαχου διαιτητή με μεγάλη πορεία στις εθνικές κατηγορίες (Γιώργος Παππάς), ήταν αυτή που τον κράτησε στη διαιτησία και τον έφτασε μέχρι εδώ, αν και ο ίδιος ξεκίνησε από το μπάσκετ.
 
Τονίζει ακόμη πως ο διαιτητής είναι οπαδός μόνο του εαυτού του και πως η μεγάλη αδικία σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή είναι ότι δεν του συγχωρούν το ένα και μοναδικό λάθος που μπορεί να κάνει μετά από 90 λεπτά ρεσιτάλ. Παράλληλα, έχει δηλώσει πως δεν διαβάζει εφημερίδες μετά την είσοδό του στους πίνακες της Superleague, αφού θεωρεί ότι ο οπαδικός Τύπος στοχοποιεί τους διαιτητές πριν καν... οριστούν!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: