Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Αποκάλυψη της μπάλας του τελικού!!

Η αποκάλυψη της «Finale London», της μπάλας του τελικού του Champions League του 2011 που θα γίνει στο «Γουέμπλεϊ» έγινε από τους Σαμίρ Νασρί, Σάλομον Καλού και Ζερμέν Ντεφόε.
Οι εκπρόσωποι των τριών λονδρέζικων συλλόγων που συμμετέχουν στο Champions League, ο Σαμίρ Νασρί της Αρσεναλ, ο Σάλομον Καλού της Τσέλσι και ο Ζερμέν Ντεφόε της Τότεναμ, βοήθησαν την UEFA και την χορηγό εταιρία να παρουσιάσει την επίσημη μπάλα του τελικού του Champions League του 2011, ο οποίος θα γίνει στις 28 Μαΐου στο «Γουέμπλεϊ».

Η «Finale London» γίνεται η 11η μπάλα που σχεδιάζεται από την χορηγό εταιρία για τελικό Champions League, ο οποίος για 6η φορά στην ιστορία του θεσμού θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» και για πρώτη τα τελευταία 19 χρόνια, όπως τόνισε ο διευθυντής διοργανώσεων της UEFA, Τζόρτζιο Μαρκέτι. «Περιμένουμε μία βραδιά εξαιρετικού ποδοσφαίρου με περίπου 90.000 θεατές και δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Κάθε χρόνο και σε κάθε τελικό έχουμε καινούρια μπάλα. Είναι σημαντικό να δίνουμε μοναδικότητα σε κάθε τελικό, με στοιχεία από την πόλη που γίνεται ο τελικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: