Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ξύλο από λάθος (;) στους παίκτες της Ουτρέχτης

Αξέχαστο θα μείνει για τρεις παίκτες της Ουτρέχτης το παιχνίδι με την Τβέντε στο Ένσεντε, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας. Και όχι για το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά για ότι ακολούθησε.

Οι Ανταμ Σαρότα, Φρανκ Ντεμούς και Ισμο Φόρστερμανς ήταν εκτός αποστολής της Ουτρέχτης λόγω τραυματισμού, ωστόσο με δικό τους όχημα πήγαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Όταν αυτή τελείωσε, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο Σαρότα με δηλώσεις στην ιστοσελίδα του μάνατζερ του, οι τρεις παίκτες δέχθηκαν επίθεση από περίπου 150 οπαδούς της Τβέντε στο πάρκινγκ του γηπέδου.

«Κάποιος άρχισε να φωνάζει -είναι της Ουτρέχτης- και τότε έγινε πανδαιμόνιο. Κατευθύνθηκαν προς το μέρος μας και αρχίσαμε να τρέχουμε. Πήγαμε στην κεντρική είσοδο του γηπέδου, εκεί όπου υπάρχει ασφάλεια και κάμερα. Τότε καταλάβαμε ότι έλειπε ο Ισμο (Φόρστερμανς). Αρχίσαμε να τον καλούμε στο κινητό και δεν απάνταγε. Αρκετή ώρα αργότερα, περίπου 15 λεπτά μετά, ξαναπήγαμε προς το αυτοκίνητο και τότε τον βρήκαμε. Ηταν χτυπημένος με γροθιές στο κεφάλι και κλωτσιές σε όλο του το σώμα. Το κινητό του είχε κλαπεί», τόνισε ο Αυστραλός μέσος.

Το περίεργο της ιστορίας είναι ότι μέχρι και σήμερα (Πέμπτη) το μεσημέρι δεν είχε αναφερθεί τίποτα παρά το γεγονός ότι είχαν περάσει αρκετές ώρες από το συγκεκριμένο συμβάν. Μετά τις δηλώσεις του Σαρότα, το περιστατικό διαδόθηκε και η ολλανδική ομάδα, προέβη σε επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι οι οπαδοί της Τβέντε πίστεψαν ότι οι τρεις παίκτες ήταν οπαδοί της Ουτρέχτης και γι’ αυτό τους επιτέθηκαν. Το συμβάν ωστόσο είναι πρωτοφανές και αναμένεται το πρωί της Παρασκευής οι τρεις παίκτες να κάνουν και επίσημη καταγγελία του περιστατικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: