Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Κινδυνεύει ο Σερ Άλεξ

Τον κίνδυνο να τιμωρηθεί με τουλάχιστον δύο αγωνιστικές ποινή και χρηματικό πρόστιμο αντιμετωπίζει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μιας και η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία περιμένει να φτάσει στα χέρια της η κασέτα με το ξέσπασμα του τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά του διαιτητή Μάρτιν Άτκινσον.

Μετά την ήττα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στην Τσέλσι (2-1) η Γιουνάιτεντ είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία. Αρχικά για το χέρι του Τζον Τέρι σε σουτ του Νάνι που δεν δόθηκε πέναλτι, στη συνέχεια για τα σκληρά μαρκαρίσματα σε τρεις περιπτώσεις του Νταβίντ Λουίς που δεν του απέφεραν κίτρινη κάρτα που θα μπορούσε να είναι η δεύτερη και τέλος για το πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Ζιρκόφ από τον Σμόλινγκ και οδήγησε στο γκολ της νίκης για τους «μπλε».

Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα ο Σκωτσέζος τεχνικός μίλησε σε έξαλλη κατάσταση κατά του διαιτητή Άτκινσον, τονίζοντας στη συνέχεια ότι η άσχημη διαιτησία για τους «κόκκινους διαβόλους» στο συγκεκριμένο γήπεδο είναι κάτι το οποίο έχει γίνει καθεστώς.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναμένεται τώρα να εξετάσει τις δηλώσεις του Φέργκιουσον και να προχωρήσει αν το κρίνει ορθό σε περαιτέρω ενέργειες οι οποίες όμως αν επιβληθούν αναμένεται να ισχύσουν μετά τον προσεχή αγώνα στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: