Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Με πίστη και πείσμα εν όψει ντέρμπι ο Ηρακλής

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται απόλυτα οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή που έχουν αποκλειστικά και μόνο στο μυαλό τους την επιτυχία, το θετικό αποτέλεσμα και τη νίκη στο «Κ. Βικελίδης». Στον Ημίθεο έχουν γεμίσει με αυτοπεποίθηση μετά την εμφάνιση κόντρα στην Ξάνθη, έχουν αφήσει πίσω τους την ατυχία του συγκεκριμένου αγώνα και ετοιμάζονται για τη μεθαυριανή «μάχη». Άπαντες γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι και από βαθμολογικής άποψης και όσον αφορά φυσικά το γόητρο.
Δεν αλλάζει η «συνταγή»
Ο Ηρακλής μπορεί να μην κέρδισε στο παιχνίδι με την Ξάνθη όπως άξιζε, αλλά η εμφάνισή του ήταν πολύ καλή και ενθαρρυντική. Η ικανοποίηση του Γιώργου Παράσχου ήταν δεδομένη και δικαιολογημένη. Το «Μ» είχε μεταφέρει από τη Δευτέρα κι όλας τις σκέψεις του Γιώργου Παράσχου, κάτι που «αποτυπώθηκε» χθες και στην προπόνηση.
Ως εκ τούτου επιθετικά θα εμφανίζεται το 4-4-2 και αμυντικά αυτό θα μεταβάλλεται σε 4-5-1. Σύμφωνα με τα όσα φάνηκαν από τη χθεσινή προπόνηση, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Ο Πάμπλο Λίμα κάλυψε το αριστερό άκρο και ο Σάνι Καϊτά το δεξί (ευχάριστη έκπληξη, αποκάλυψε ότι μπορεί να παίξει στα άκρα της άμυνας και έλυσε τα χέρια του Έλληνα τεχνικού). Ο Γιώργος Κυριαζής αγωνίστηκε ως αριστερός στόπερ και ο Χοσέμι ως δεξιός. Ρόλους ανασταλτικών μέσων είχαν οι Ρικάρντο Ντάνι και Μανόλης Παπαστεριανός. Δεξί χαφ έπαιξε ο Μάρα, αριστερό (που έκλεινε πολύ στον άξονα) ο Γκαρσία και ο Ζερκά με τον Επαλέ ήταν στην επίθεση. Όπως και κόντρα στην Ξάνθη, στην αμυντική του λειτουργία ο Ηρακλής αγωνίστηκε με 4-5-1 και σ’ αυτή την περίπτωση ο Ζερκά «έκλεινε» διαγώνια πίσω ως αριστερός χαφ και ο Γκαρσία οπισθοχωρούσε ως τρίτος χαφ μπροστά από τους ανασταλτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: