Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ολυμπιακός καλεί... Ρόμενταλ!!

Ο Ντένις Ρόμενταλ βλέπει την πόρτα της εξόδου στον Ολυμπιακό όπου είναι δεδομένη η δυσφορία για τις αγωνιστικές επιδόσεις του. Δεδομένη, επίσης, θεωρείται η κλήση του ατζέντη του για να συζητηθεί η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Οπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο θυμόσοφος λαός και μετά τα μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Ρόμενταλ και τη δυσφορία που υπάρχει από τον Ολυμπιακό για την απόδοση του, βγαίνουν σιγά-σιγά στην επιφάνεια και κάποια άλλα πράγματα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του contra.gr στον Ολυμπιακό πολύ σύντομα θα βάλουν στο τραπέζι θέμα Ρόμενταλ.

Η κλήση του μάνατζερ του παίκτη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και εκεί θα συζητηθούν τα πάντα.

Ο Ρόμενταλ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, οι αποδοχές του αγγίζουν το ένα εκατ. ευρώ και στον Ολυμπιακό έχουν ως πρώτη σκέψη να συζητήσουν το θέμα παραχώρησης του σε άλλη ομάδα ή και φιλικού διαζυγίου χωρίς αποζημίωση.

Παίζει και το σενάριο παραμονής με άλλους οικονομικούς όρους, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις με τον ατζέντη του παίκτη που δεν θα γίνουν σε αυτή τη χρονική στιγμή, αλλά όταν αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απογοήτευση για την μέχρι τώρα παρουσία του Ρόμενταλ έχει φτάσει και στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια και οι εξελίξεις που θα υπάρξουν είναι κάτι παραπάνω από σίγουρες… Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Νικοπολίδης ως αρχηγός μετέφερε στους συμπαίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης τα όσα του είχε πει την Τετάρτη ο Μαρινάκης. Όπως είναι γνωστό, ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας τόνισε στον αρχηγό σε μια από τις διαδοχικές συζητήσεις που είχε με κάποιους παίκτες ότι θέλει νίκες έως το φινάλε. Για το ματς με τον Εργοτέλη είναι πολύ πιθανό να δούμε στη μεσαία γραμμή και Ντουντού και Ουρτάδο με τον πρώτο σε πιο επιθετικό ρόλο…

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: