Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Επιστρέφουν γεμάτοι σημειώσεις!!

Αρκετά πράγματα αναμένεται να μεταφέρουν οι Βρύζας, Τσιστιακόφ και η Γκοντσάρεβα στον Ιβάν Σαββίδη για τα όσα είδαν επί ιταλικού εδάφους και αφορούν τον ΠΑΟΚ.

Επιστρέφουν γεμάτοι σημειώσεις
Στη Θεσσαλονίκη επιστρέφουν σήμερα οι Ζήσης Βρύζας, Γκέρμαν Τσιστιακόφ και η Μαρία Γκοντσάρεβα, ύστερα από την διήμερη επίσκεψή τους σε εγκαταστάσεις των ιταλικών συλλόγων.

Την Κυριακή η διοικητική τριάδα του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους και χθες επισκέφτηκε το υπερσύγχρονο γήπεδο της «Γηραιάς Κυρίας».

Στη συνέχεια, οι άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βρέθηκαν στη Ρώμη, όπου παρακολούθησαν το βράδυ το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λάτσιο.

Σε γενικές γραμμές οι άμεσοι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδης σχημάτισαν χρήσιμα συμπεράσματα και συνέλλεξαν χρήσιμες πληροφορίες σε όλα τα επίπεδα.

Άλλωστε, η εντολή του ομογενούς επιχειρηματία είναι πως πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου και να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις στο γήπεδο της Τούμπας.

Τα όσα είδαν στην Ιταλία θα μεταφέρουν άμεσα οι Βρύζας-Τσιστιακόφ και η Γκοντσάρεβα. Πάντως, μεγάλο βάρος πέφτει στο θέμα του γηπέδου, μια και στον ΠΑΟΚ ήδη παίρνουν ιδέες για την κατασκευή σταδίου.

Παράλληλα, η διοίκηση προχώρησε ήδη σε αρκετές αλλαγές (και) στη Νέα Μεσημβρία για να διευκολύνει τις ανάγκες τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Ωστόσο, ανοιχτό παραμένει το ζήτημα για το που θα προπονείται η ομάδα μέχρι να κατασκευαστεί το νέο αθλητικό κέντρο του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, μόλις ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν, τα δύο μικρά γήπεδα που προπονείται η μεγάλη ομάδα θα συγχωνευτούν σε ένα και το μεγάλο που ήδη υπάρχει θα ανακατασκευαστεί. Ολα τα γήπεδα θα αποκτήσουν χλοοτάπητα τελευταίας τεχνολογίας.

Τα παραπάνω κοστολογούνται κοντά στις 300.000 ευρώ κι ο Σαββίδης (μέσω του Γκέρμαν Τσιστιακόφ) δεν είπε «όχι» τόσο σε αυτό, αλλά και σε ό,τι άλλο διευκολύνει τις ανάγκες της ομάδας για να φέρει τις επιτυχίες.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: