Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Για το καλό του Πανιωνίου!!

Τη συμμετοχή του σε ενωτικό ψηφοδέλτιο με την παράταξη του Άρη Μισαηλίδη για το καλό του Πανιωνίου επιβεβαίωσε ο Βασίλης Τσάβαλος.

Για το καλό του Πανιωνίου
Τη συμφωνία του με τον Άρη Μισαηλίδη προκειμένου να υπάρξει ένα ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Ερασιτέχνη Πανιωνίου την Τετάρτη επιβεβαίωσε ο Βασίλης Τσάβαλος.

Ο νυν πρόεδρος του σωματείου, που έχει και την ευθύνη της ΠΑΕ, τόνισε σε ανακοίνωσή του πως κατέληξε σε αυτή την απόφαση με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Προκειμένου να διασφαλιστεί η πορεία της Γενικής Συνέλευσης από τον κίνδυνο να βρεθεί ο Πανιώνιος ακυβέρνητος και να κινδυνεύσει το μέλλον του Συλλόγου, η "Πανιώνια Κίνηση" ήρθε σε συμφωνία με τον συνδυασμό του κ. Μισαηλίδη, ώστε να συσταθεί ενωτικό ψηφοδέλτιο.

Αποκλειστικός στόχος είναι να παραμείνει ο Σύλλογος μακριά από επικίνδυνες καταστάσεις και παρωχημένες πρακτικές του παρελθόντος, να διασφαλιστεί η πορεία εξυγίανσης στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ που ξεκίνησε εδώ και ενάμιση χρόνο και να στηριχτούν οι άνθρωποι που ανέλαβαν τις ευθύνες της ΠΑΕ με βαρύ προσωπικό και επαγγελματικό κόστος
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: