Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Τάτος: «Σημαντική για την παραμονή η νίκη στο Περιστέρι»

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι ο Ανδρέας Τάτος μιλώντας στη NOVA και υπογράμμισε τη σημασία της παρουσίας του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Τάτου:

-Για την νίκη επί του Ατρομήτου:
«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, δείξαμε χαρακτήρα και νομίζω αυτή η νίκη θα είναι πολύ σημαντική για να μείνουμε στην κατηγορία»

-Για την αποβολή του Αγκάνθο:
«Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που έγινε. Δεν πιστεύαμε πως θα παίξουμε τόσο καλά στο Περιστέρι και η αλήθεια είναι πως αγχωθήκαμε λίγο στη φάση της αποβολής».

-Για το «αφήστε μας να παίξουμε» του Παπαζαχαρία:
«Είχε δίκιο, πιστεύω πως ο Αγκάνθο δέχθηκε αγκωνιά από τον Φυντανίδη, αλλά έχασε το δίκιο του με τα νεύρα του. Ο διαιτητής μπορεί να έκανε λάθος, αλλά δεν πρέπει να φέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο».

-Για το αν έπρεπε να φτάσουμε μέχρι εδώ και να παίζει ο Άρης με τη «θηλιά στο λαιμό»:
«Έγιναν πολλά λάθη στην ομάδα από την αρχή της σεζόν αλλά εμείς δεν μπορούμε να πούμε κάτι για αυτό. Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται. Ο Άρης είναι ομάδα με πολύ κόσμο μεγάλη και δεν αξίζει να πέσει κατηγορία».

-Για το τι τους είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος στο ημίχρονο του αγώνα:
«Πέρα από τις οδηγίες του προπονητή που μας έχει βοηθήσει με την παρουσία του και τον ευχαριστούμε, πάνω απ' όλα το πιστεύαμε, υπήρχε αισιοδοξία και θέληση και καταφέραμε να πάρουμε τη μεγάλη νίκη. Ο κόουτς μας έχει βοηθήσει τακτικά γιατί δεν δουλεύαμε στην τακτική».

-Για τον Σούλη Παπαδόπουλο:
«Είναι αληθινός άνθρωπος και αυτό είναι προσόν, ζει έντονα τα παιχνίδια, έχει δυναμική και ψυχολογία και με το χαρακτήρα του και τα ήθος του μας έχει βοηθήσει».

-Για το τι ομάδα είναι, το μέλλον του και τον Ολυμπιακό:
«Δεν θα έλεγα ποτέ στον αέρα τι ομάδα είμαι! Σίγουρα θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό, είναι το όνειρό μου να είμαι σε μεγάλη ομάδα, αλλά τώρα ανήκω στον Άρη. Φοράω τη φανέλα του και θέλω να κάνω τα πάντα για να μείνει στην κατηγορία».

-Για τις κουβέντες των ποδοσφαιριστών του Άρη σχετικά με το ποιες ομάδες μπορούν να προσπεράσουν:
«Δεν τα καταφέραμε αλλά δεν χάσαμε κιόλας με τον Πανθρακικό. Όλοι περίμεναν πως θα χάσουμε στο Περιστέρι, κάναμε μια μεγάλη νίκη και νομίζω πως πολλές ομάδες μπορούν να μπλεχτούν. Από την επομένη αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο. Ας παίξουν όλες οι ομάδες καλά και αυτή που θα προσπαθήσει περισσότερο ας μείνει στην κατηγορία».

-Για το γκολ που πέτυχε:
«Ήμασταν και τυχεροί. Σούταρε ο Οικονομόπουλος, κόντραρε η μπάλα, πήγε στο αριστερό μας μπακ, στη συνέχεια έκανα δυο μέτρα πίσω πήρα τη μπάλα και σούταρα. Αγκαλιαστήκαμε τόσο έντονα μετά και αυτό που λέγαμε έγινε πράξη».

-Για το αν ζήτησε συγγνώμη ο Αγκάνθο:
«Ζήτησε συγγνώμη στα αποδυτήρια, αυτά γίνονται. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα. Δεν ήθελε ποτέ αυτή η φάση να γίνει έτσι και να αποβληθεί. Ένιωσε πολύ χάλια ψυχολογικά και κατάλαβε πως έκανε λάθος και ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα. Του εύχομαι να μην έχει τόσα πολλά νεύρα».

-Για τον Αστέρα Τρίπολης:
«Ετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι μέσα από τις προπονήσεις. Ο προπονητής μάς έχει πει τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και δικαίως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Θα ποντάρουμε όμως στο γεγονός πως ο Αστέρας παίζει στη συνέχεια με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και ίσως θα θέλει να προφυλάξει κάποιους παίκτες».

-Για νίκη του ΠΑΣ και το ματς με Ξάνθη:
«Μας ευνόησε το αποτέλεσμα σήμερα, τα Γιάννινα παίζανε για δύο αποτελέσματα, κερδίσανε και ξεφύγανε από Ξάνθη Παναθηναϊκό, αλλά κράτησε την ΑΕΚ χαμηλά».

-Για τον Ατρόμητο:
«Έχω περάσει πολύ όμορφα χρόνια στο Περιστέρι, με έχει βοηθήσει η ομάδα, ο πρόεδρος που έχει κάνει πολλά για μένα και τον ευχαριστώ. Με βοήθησαν να αναδειχθώ, τους ευχαριστώ και θα είμαι για πάντα ευγνώμων».

-Για τις δηλώσεις Αναστόπουλου:
«Καλά έκανε και απάντησε έτσι ο Αναστόπουλος, ο προπονητής είναι υπόλογος μόνο στον ιδιοκτήτη της ομάδας».

-Για τα κριτήριά του να επιλέξει τον Άρη:
«Είναι τιμή μου και ευχαριστώ τους συλλόγους που ενδιαφέρονταν για μένα. Με ήθελαν, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ. Ήθελα για προσωπικούς λόγους να έρθω στον Άρη, περιμένω να δω την κατάληξη και περιμένω να δικαιωθώ στο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: