Τρίτη 9 Απριλίου 2013

«Για αυτό έμεινα στον Αστέρα»

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παραμείνει στον Αστέρα Τρίπολης εξήγησε ο Σάκης Τσιώλης, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay».

«Για αυτό έμεινα στον Αστέρα»
Η προοπτική για μεγαλύτερες επιτυχίες και η συσπείρωση εν όψει των πλέι οφ και του Κυπέλλου ήταν οι λόγοι για τους οποίους ο Σάκης Τσιώλης απάντησε θετικά στην πρόταση που δέχθηκε από τους παράγοντες του Αστέρας Τρίπολης.

«Υπάρχει μια συνέχεια εδώ και 15-16 μήνες και ο σύλλογος μου δείχνει ότι έχει ακόμη μεγαλύτερη προοπτική. Τα παιδιά έχουν δύο χρόνια συμβόλαιο και θα υπάρξει μέλλον με διακρίσεις. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, τόσο με τους ιδιοκτήτες και τον πρόεδρο. Ολα αυτά μαζί με την αγάπη του κόσμου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο», ανέφερε αρχικά ο Καρδιτσιώτης τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ο δεύτερος λόγος και ακόμη πιο σημαντικός είναι ότι επειδή έχουμε ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια και μεσολαβούσε αρκετός χρόνος μέχρι τα πλέι οφ, δεν ήθελα να αφήσω να αιωρείται το μέλλον μου στην ομάδα, με κίνδυνο να επηρεαστούν οι παίκτες γι' αυτό και συμφωνήσαμε τώρα».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο 54χρονος προπονητής δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Σανκαρέ, Αλβάρες, Ουσέρο και Ράγιος, τον τραυματία Μπαρτολίνι (έχει υποστεί διάταση στον προσαγωγό) που θα προφυλαχθεί εν όψει του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Όλοι οι προαναφερθέντες αναμένεται να δώσουν το παρών στο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά», αφού ο Τσιώλης φρόντισε οι τιμωρίες να αφορούν τα δύο ματς του πρωταθλήματος. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: