Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Λίνεν: «Ντρέπομαι για κάποιους παίκτες»

Ολοκληρωτικά στους ποδοσφαιριστές του απέδωσε τις ευθύνες για την τραγική εμφάνιση της ΑΕΚ στα Γιάννενα ο Έβαλντ Λίνεν.

Λίνεν: «Ντρέπομαι για κάποιους παίκτες»

Χωρίς να δείξει τάσεις (και) για αυτοκριτική, ο Γερμανός τόνισε πως κάποιοι εκ των παικτών του δεν έδωσαν τα πάντα -όπως θα άρμοζε στην ιστορία της ομάδας, αλλά και στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ντρέπομαι για κάποιους παίκτες. Έχουμε πολλά προβλήματα, το ξέρω, αλλά όλοι τα έχουν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά κάποιοι τα αφήνουν στην άκρη και παίζουν όπως πρέπει. Κάποιοι όμως δεν το κάνουν ή δεν μπορούν να το κάνουν», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Κι αφού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο πρώτο ημίχρονο παρατάξαμε μια ενδεκάδα για να σταματήσουμε τον αντίπαλο, αλλά όσο περνούσε η ώρα, μπορούσαμε όλο και λιγότερο να σταματήσουμε τις επιθέσεις του, γιατί παίζαμε με επτά παίκτες», κατέληξε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές ήμασταν καλύτεροι απ' ότι στο πρώτο μέρος. Επίσης όμως δεν είδα 11 παίκτες στο γήπεδο που να δίνουν τα πάντα για την ομάδα, για τους οπαδούς, για την ιστορία, για όλους μας. Είδα παίκτες να τα δίνουν όλα και κάποιους που δεν τα έδιναν όλα. Αυτό είναι μεγάλη ντροπή. Έχουμε ακόμα δυο ματς και δυο ευκαιρίες να σώσουμε την κατηγορία. Θα ξεκινήσουμε από την προσεχή αγωνιστική, αλλά δεν ξέρω με ποια ενδεκάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: