Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Παντζιαράς: «Να αποδείξουμε πως είμαστε δίκαια πρώτοι»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ανδρέας Παντζιαράς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στην πορεία του Απόλλωνα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την πορεία του Απόλλωνα:

«Έχουμε μπει την τελική ευθεία για το δύσκολο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη. Μετά και το τελευταίο άτυχο αποτέλεσμα είναι επιτακτική ανάγκη η ομάδα να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση».


Για το τι συνέβη και έχασε η Καλαμαριά το πανηγυρικό προβάδισμα που είχε:

«Είχαμε μια περίοδο που δεν ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση. Στο τέλος του πρώτου γύρου και η αρχή του δευτέρου χάσαμε κάποιους βαθμούς και η διαφορά μας μειώθηκε. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και στο χέρι μας είναι να αυξήσουμε πάλι τη διαφορά. Περιμένουμε το παιχνίδι για να αποδείξουμε πως είμαστε δίκαια στην πρώτη θέση».


Για το αν το “ταμείο” θα γίνει τώρα ή στο τέλος:

«Μια χρονιά τελειώνει την τελευταία αγωνιστική. Τότε θα δούμε αν το πρόσημο είναι θετικό ή αρνητικό. Βέβαια για να φτάσουμε ως εκεί υπάρχουν πολλοί μήνες δουλειάς. Δεν πρέπει να στιγματίζουμε κάποιον με το «δοκάρι και έξω» . Στόχος ήταν η άνοδος και αν θυμάστε στις 29 Αυγούστου η ομάδα δεν είχε καταθέσει ακόμα τα χαρτιά για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: