Τρίτη 9 Απριλίου 2013

«Η Οδύσσεια του Φάμπρι»

Ο Φάμπρι επέστρεψε οδικώς από την Ελλάδα στην Ισπανία και η ιστοσελίδα της Marca δημοσίευσε ένα αφιέρωμα για τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού μέσω ενός βίντεο.

«Η Οδύσσεια του Φάμπρι»
Ο Φάμπρι επέστρεψε οδικώς από την Ελλάδα στην Ισπανία και η ιστοσελίδα της Marca δημοσίευσε ένα αφιέρωμα για τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού μέσω ενός βίντεο το οποίο και τράβηξε μέσα από το αυτοκίνητο του.

«Όταν ήρθα σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την λύση του συμβολαίου αποφάσισα να γυρίσω πίσω οδικώς για να γίνω καλύτερος σαν άνθρωπος. Για να γνωρίσω καλύτερα τον κόσμο και για να περάσω την προσωπική μου Οδύσσεια. Ταξιδεύοντας μόνος μου είχα την ευκαιρία να σκεφτώ, να δω πράγματα. Μέσα στο πλοίο περνώντας στην Ιταλία ξεκουράστηκα ψυχολογικά», αναφέρει ο Φάμπρι εξηγώντας την απόφασή να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό του για να γυρίσει στην χώρα του και συνέχισε αναφερόμενος στους λόγους της αποχώρησής του από το τριφύλλι.

«Ο λόγος που με έδιωξαν ήταν ότι δεν τους άρεσαν οι δηλώσεις που έκανα μετά την ήττα από τον Πλατανιά», είπε και συνεχίζει μιλώντας στην παρουσία του στην Ελλάδα…

«Ανακάλυψα εδώ πέρα όλα τα νησιά, την Κέρκυρα, την Κρήτη ένα ηλιοβασίλεμα στις 7.00 το απόγευμα. Έμαθα και μερικές λέξεις όπως το καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα»


La odisea de Fabri  ¡Grecia-España en coche... από antonis_tsir



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: