Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Φέρνει Ζαγοράκη, παρά τις αντιδράσεις!

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν ασχολείται με τις όποιες αντιρρήσεις υπάρχουν για την επιστροφή του Θοδωρή Ζαγοράκη στα κοινά του ΠΑΟΚ, η οποία δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας.
Αρχισε ως φημολογία, ακολούθως επιβεβαιώθηκε... διά της σιωπής των δυο πλευρών (ο Ζαγοράκης στη μοναδική του δήλωση δεν διέψευσε τίποτα) και πλέον μένει απλά η επιβεβαίωση της είδησης. Ο Ιβάν Σαββίδης θα υλοποιήσει την αρχική του σκέψη και θα φέρει στο προσκήνιο τον Θοδωρή Ζαγοράκη.
Είναι άλλωστε ο άνθρωπος με τον οποίον πρωτοσυζήτησε για το ενδεχόμενο εμπλοκής του στον ΠΑΟΚ πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν ήταν ακόμα νωπή η αποχώρηση Ζαγοράκη από την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον του Σαββίδη πρώιμο. Πλέον, ο Σαββίδης είναι απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, όπως έχει πει «ακούει όλες τις απόψεις αλλά είναι εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις» και πλέον όποιες απόψεις και αν άκουσε είναι έτοιμος να προχωρήσει στη συνεργασία με τον Ζαγοράκη.
Το ότι υπάρχει μια μερίδα φιλάθλων που αντιδρά στην επιστροφή του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι δεδομένο. Το αν είναι μικρή ή μεγάλη και το πώς θα αντιδράσει όταν επιβεβαιωθεί η επιστροφή του μένει να φανεί. Διαφωνίες υπάρχουν και εντός του επίσημου ΠΑΟΚ, καθώς είναι δεδομένο πως οι σχέσεις Ζαγοράκη - Βρύζα είναι στο ναδίρ τους.
Η συνύπαρξη των Ζαγοράκη - Βρύζα υπό τη σκέπη του Ιβάν Σαββίδη είναι ένα μεγάλο ερώτημα, αλλά θα πρέπει να απαντηθεί τον Ιούνιο. Και αυτό διότι η επιστροφή του Θοδωρή Ζαγοράκη μάλλον γυρίζει την κλεψύδρα και η άμμος που συμβολίζει την παρουσία του Ζήση Βρύζα στα κοινά του ΠΑΟΚ αρχίζει να λιγοστεύει. Και αυτό διότι δεν μοιάζει εύκολο τη δεδομένη στιγμή ακόμα και ο Ιβάν Σαββίδης να μπορεί να κολλήσει το σπασμένο γυαλί της σχέσης των δυο πρώην συμπαικτών και παραγόντων του ΠΑΟΚ.
Βέβαια, υπάρχει το σενάριο να μην επιθυμεί κάτι τέτοιο. Ο Ζαγοράκης δεν θα έχει ρόλο εντός διοίκησης, χωρίς αυτό να σημαίνει και τίποτα, διότι «εξωδιοικητικός» είναι βάσει πόστου και ο Ζέρμαν Τσιστιακόφ, όμως ο λόγος του Ρώσου έχει βαρύνουσα σημασία για τον Ιβάν Σαββίδη.
Ο Σαββίδης είχε -τον Νοέμβριο- «βαφτίσει» τον Τσιστιακόφ ως «στρατηγικό σύμβουλο σε θέματα ποδοσφαίρου» και αυτός θα είναι και ο... ρόλος του Ζαγοράκη. Δεν αποκλείεται, πάντως, πολλά από τα ερωτηματικά που θα προκύψουν από την επιστροφή Ζαγοράκη να απαντηθούν σε συνέντευξη Τύπου από τους Σαββίδη - Ζαγοράκη.
*Στη Γερμανία βρίσκεται ο Κώστας Σταφυλίδης. Οι άνθρωποι της Μπάγερ, στην οποία ανήκει ο 19χρονος, θέλουν να διαπιστώσουν την κατάσταση του παίκτη τους, μετά τον νέο του τραυματισμό, και τον κάλεσαν στο Λεβερκούζεν για εξετάσεις.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: