Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Να γιατί μπορεί να το πάρει μόνος του ο Μήτσος!!

"Μόνος του μπορεί να πάρει το ματς ο Διαμαντίδης", υποστηρίζουν στον Παναθηναϊκό ενόψει Μπάρτσα. Και ο σκύλος μυρίστηκε μερικούς ...εκατομμύρια λόγους για να το κάνει!
Σύμφωνα με όσα έγραψε η στήλη "Pick n' Scroll", του σκύλου, ο Μήτσος ήταν πολύ ανεβασμένος στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, πριν από το σημερινό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (21:00, ET1).
"Μέχρι που μπορεί να νικήσει ένα ματς μόνος του στην Ισπανία", λένε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, καθώς τον βλέπουν με εκπληκτική διάθεση στις προπονήσεις στο ΟΑΚΑ...
Καμία σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, δηλαδή. Ήταν ο γάμος, αναρωτιέται ο σκύλος, ή μήπως ήταν η πρώτη κουβέντα που έγινε για το νέο του συμβόλαιο; Ο Διαμαντίδης, πάντως, δεν ήταν καλά στα τελευταία ματς με αποτέλεσμα να υποπέσει σε 9 λάθη στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο και να τα ...σπάσει μετά απέναντι την ΤΣΣΚΑ.
Ποιο από τα δύο τον αποσυντόνισε δεν θα το μάθουμε ποτέ, γιατί και τα δύο ...ρυθμίστηκαν την ίδια μέρα! Και από τότε ο Μήτσος προπονείται ...σούπερ! Δεν είναι και λίγο, άλλωστε, να βρίσκεσαι κοντά σε ανανέωση με τον Παναθηναϊκό και, κατά συνέπεια, να φορτώνεις με μερικά εκατομμύρια ευρώ τον τραπεζικό σου λογαριασμό τώρα που είσαι νιόπαντρος...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: