Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Τι φώναζε ο Σούλης για τον "Αναστό";

Φοβερές ατάκες από τον προπονητή του Άρη μετά το μεγάλο "διπλό" στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Τι φώναζε για τον "αγαπημένο" του εχθρό; Ο σκύλος ήταν εκεί και άκουσε!
Έξαλλα πανηγύρισαν παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση του Άρη τη νίκη τους με 1-0 στο Περιστέρι, ωστόσο την ...παράσταση έκλεψε ο Σούλης Παπαδόπουλος.
Ο προπονητής των "κίτρινων" μόλις είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Ατρόμητου χοροπήδαγε σαν τρελός, ενώ μετά το σφύριγμα της λήξης έκανε έτρεχε πάνω – κάτω σαν ...μικρό παιδί από τη χαρά του!
Ωστόσο, τα ...ωραία ειπώθηκαν στα αποδυτήρια, όπου ο Σούλης θυμήθηκε την κόντρα που έχει εδώ και χρόνια με τον Αναστόπουλο (αν και το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε ...ανακωχή).
Όπως γράφει η στήλη του σκύλου στο Twitter,  ο τεχνικός του Άρη κάποια στιγμή φώναζε εκστασιασμένος στο Περιστέρι: "Εξαιτίας μου τον πήραν στον Ατρόμητο και εξαιτίας μου θα τον διώξουν"!
Όλοι κατάλαβαν πως εννοούσε τον Αναστόπουλο, καθώς λίγους μήνες πριν, όταν ακόμα ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Σούλης είχε αποκλείσει με γκολ στο 91΄τον Ατρόμητο και είχε οδηγήσει τον Μπάγεβιτς στην παραίτηση.
Σύμφωνα με τον Παπαδόπουλο η εξέλιξη αυτή, αλλά και ο "καλός λόγος" που είπε στον κουμπάρο του (Γ. Αγγελόπουλο), βοήθησαν τον "Αλενατόρε" να πάρει τη δουλειά.sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: