Ο Θανάσης Λιοντζόπουλος γράφει για τα λάθη του Λίνεν, τις ευθύνες του, που προφανώς δεν... υπάρχουν στο μπλοκάκι του και την ΑΕΚ που, ίσως στάθηκε  περισσότερο στον ηλίθιο πανηγυρισμό του Κατίδη και έχασε το δάσος.

Αυτοκριτική θα κάνει ο Έβαλντ Λίνεν ή δεν υπάρχει κάπου στο… μπλοκάκι του; Ωραία και με δόση λαικισμού όσα είπε ο Γερμανός, ωστόσο το να τα βάζεις με τους ποδοσφαιριστές σου ή κάποιους από αυτούς, πριν από ματς τελικό δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Αυτό το έκανε ο Φάμπρι και έφαγε το κεφάλι του και το κεφάλι του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο δικό του μερίδιο ευθύνης, γιατί τα μεγαλύτερα… κεφάλια παίρνουν τις σημαντικότερες αποφάσεις.
   Σε τι λοιπόν αποσκοπούν αυτές οι δηλώσεις; Να πάρεις μαζί σου τον κόσμο; Να πεις αλήθειες στον κόσμο; Ακόμη κι αν είναι αλήθεια και χρησιμοποιείς κάποιους από αυτούς τους παίκτες που δεν τα έδωσαν όλα στις προπονήσεις μεσοβδόμαδα, δεν έχεις ευθύνη που τους βάζεις να παίξουν σε ένα τόσο κρίσιμο ματς για την ιστορία της ΑΕΚ;
       Ντροπή είναι η εμφάνισή τους καθώς σέρνονταν στο γήπεδο, δεν είναι όμως ντροπή το γεγονός ότι δεν κάνεις αυτοκριτική; Ουδείς αλάθητος, αλλά και ουδείς κριτής των πάντων και ολόσωστος. Το δικό του μερίδιο ευθύνης είναι πολύ μεγάλο. Για παράδειγμα δεν είναι μόνο ότι αγνοούσε για καιρό τον Ανάκογλου, αλλά όταν τον βάζει είναι από τους καλύτερους παίκτες και στα Γιάννενα τον εξαφανίζει. Ο προπονητής θα πει κάποιος ξέρει καλύτερα, όμως αυτό δεν επιβεβαιώνεται πάντα, καθώς πολλές αποφάσεις των κόουτς έχουν πάρει στο λαιμό τους ομάδες και ομάδες σε όλο τον κόσμο!
Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην ΑΕΚ, αλλά αυτό που αφουγκράζομαι είναι ότι η Ενωση χαλάρωσε στα τελευταία παιχνίδια πολύ περισσότερο από όσο έπρεπε. Κι όμως το καμπανάκι έπρεπε να της κτυπήσει όχι από την ώρα που είδε κάποια τρελά «διπλά»- εκπλήξεις να γίνονται στη Σούπερ Λίγκα, αλλά νωρίτερα. Ίσως όλοι να ασχολήθηκαν περισσότερο από όσο έπρεπε για το σοβαρό θέμα του ηλίθιου πανηγυρισμού του Κατίδη.
       Η ΑΕΚ στο κάτι μεταξύ χορτάρι και χώμα τάπητα του ΠΑΣ Γιάννινα έμοιαζε με φάντασμα στον αγωνιστικό χώρο και θα νόμιζε κανείς ότι και στον πάγκο, υπήρχε ύπνος βαθύς. Φουρτάδο; Μα πώς να δικαιολογηθεί η επιμονή του σε αυτό τον άσφαιρο επιθετικό; Μόνο ένας εγωιστής θα μπορούσε να επιμένει και να επιμένει…
     Ο Βλάχος παρέμεινε στον πάγκο, την ώρα που έκαναν πάρτυ από τα πλάγια οι γηπεδούχοι, που επιβεβαίωσαν την εξαιρετική αγωνιστική τους άνοδο, δείχνοντας αξιοθαύμαστη σταθερότητα για άλλο ένα ματς. Μπήκε μόνο για λίγο. Όλη την εβδομάδα αυτόν και τον Ανάκογλου τους δοκίμαζε βασικούς…
     Η περίπτωση του Λίνεν, που ασφαλώς θέλει το καλό της ΑΕΚ και ουδείς αμφιβάλλει, κάνοντας τόσο σκληρή κριτική μου θυμίζει τη φράση «κριτικός είναι κάποιος που ξέρει το δρόμο, αλλά δεν μπορεί να οδηγήσει αυτοκίνητο»!