Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Πασσαλής: «Ο Άρης κρατά την τύχη στα χέρια του»

Για τη μάχη του Άρη για την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ μίλησε ο παλιός ποδοσφαιριστής των κίτρινων Πέτρος Πασσαλής, στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis». Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής ανέφερε πως πλέον ο Άρης κρατά την τύχη στα χέρια του και με νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Πασσαλής:

Για τη μάχη του Άρη για την παραμονή:

«Η κατάσταση είναι περίπλοκη. Το θετικό για τον Άρη είναι ότι δεν εξαρτάται από τα αποτελέσματα από των άλλων. Καθορίζει μόνος του την τύχη του. Αν κερδίσει τα παιχνίδια με την Τρίπολη και Ξάνθη δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλοι. Πρέπει να κοιτάξει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να είναι συγκεντρωμένος στον αγωνιστικό χώρο, να μην περιμένει παρεμβάσεις εξωτερικά και να κοιτάξει να κερδίσει στις 4 γραμμές. Είναι δύσκολη η αποστολή των παικτών του Άρη αλλά είναι δυο παιχνίδια που μπορεί να καθορίσουν το μέλλον του συλλόγου».


Για το κλάμα του Παπαζαχαρία:

«Πρέπει να δούμε τι δημιούργησε αυτή την αντίδραση. Μια κάρτα στον Αγκάνθο που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και ο κύριος εκφραστής της επιθετικής λειτουργίας, δημιουργεί άσχημα συναισθήματα. Αυτή η συγκίνηση του Παπαζαχαρία μπορεί να δώσει στον κόσμο να καταλάβει τη ψυχολογική κατάσταση των παικτών του Άρη από την αρχή της σεζόν. Παλεύουν μόνοι τους χωρίς καμία βοήθεια και χωρίς να έχουν τις κατάλληλες αγωνιστικές προϋποθέσεις πολλές φόρες. Αν τα βάλουμε σε μια ζυγαριά, τα διοικητικά λάθη έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση παρά τα λάθη των ποδοσφαιριστών».


Για τον Ατρόμητο:

«Από όσο ξέρω ο κ. Σπανός έδιωξε και τους Μάντζιο και Επστάιν. Δεν ξέρω κατά πόσο θα αλλάξουν τα πράγματα και αν ο Ατρόμητος μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την είσοδό του στα πλέι οφ. Λείπει το γκολ στον Ατρόμητο και δύσκολα να καταφέρει αυτή τη στιγμή να αλλάξει κάτι».


Για το παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Πιστεύω πως ο Άρης εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει τον Αστέρα. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει στην αντεπίθεση. Οι παίκτες έχουν ανέβει ψυχολογικά και καλό θα ήταν να σταματήσουν τις δηλώσεις και να «μιλήσουν» στον αγωνιστικό χώρο».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: