Τρίτη 9 Απριλίου 2013

«Κίτρινη» εμπλοκή στο άρθρο 99!!

Στον «αέρα» απειλείται να τιναχθεί η υπόθεση του άρθρου 99 στον Άρη λίγες ημέρες πριν από την εκδίκησή της στο Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

«Κίτρινη» εμπλοκή στο άρθρο 99
Ο λόγος είναι η διαφωνία που υπήρξε αργά χθες το βράδυ ανάμεσα στον Λάμπρο Σκόρδα και τον Αργύρη Αργυριάδη όσον αφορά το πλάνο βιωσιμότητας της ΠΑΕ και περιλαμβάνεται στο δικόγραφο της αίτησης των «κιτρίνων» για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Ο πρόεδρος του συλλόγου φέρεται να διαφωνεί με το δικόγραφο και δεν αποκλείεται σήμερα να ανακαλέσει την εντολή που έδωσε, να παρασταθεί ο κ. Αργυριάδης στο Πρωτοδικείο την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι δυο άνδρες είχαν έντονη λεκτική αντιπαράθεση χθες το βράδυ για το συγκεκριμένο θέμα και είναι πολύ πιθανό σήμερα κατά τη διάρκεια της μέρας να ανακληθεί από τον πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης η εντολή να παρασταθούν οι κ.κ Αργυριάδης, Χριστοφορίδης και Τσομίδης στο δικαστήριο την Παρασκευή.

Από την πλευρά του, ο κ. Αργυριάδης ενδέχεται να να απαντήσει με εξώδικο στον Σκόρδα.

Από εκεί και πέρα, ο Σκόρδας έχει να ασχοληθεί με τις υποθέσεις των Ντίκο, Φατί, Σανκαρέ, Καστίγιο, Πρίττα, Σηφάκη και Καπετάνο που εκδικάζονται σήμερα στην ΕΠΟ. Ο Χρήστος Γρόλλιος παρέδωσε τους φακέλους (και των 21 υποθέσεων που χειρίστηκε) στον Γιάννη Ψηφίδη ο οποίος χθες με τη σειρά του, τους παρέδωσε στην ΠΑΕ αφού δεν κατέστη δυνατό να δει από κοντά τον νέο πρόεδρο της ομάδας.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: