Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Αδάμου: «Οι παίκτες δε μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας»

Ο Δημήτρης Αδάμου, βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στη διπλοπροσωπία του φετινού Ηρακλή που δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα στην έδρα του. Ο κ. Αδάμου δικαιολόγησε τα ατυχή αποτελέσματα στο Καυταντζόγλειο στην πίεση που ασκεί το γήπεδο και ο κόσμος στους ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το αγνώριστο πρόσωπο του Ηρακλή:


«Είναι από τα ανεξήγητα αλλά στο ποδόσφαιρο δε γίνεται να εξηγούνται όλα. Δε γίνεται η ομάδα να φέρνει συνέχεια δίπλα και στην έδρα της να μην μπορεί να κερδίσει. Δεν είναι ευχάριστο αυτό. Νομίζω ότι το βάρος του Καυταντζογλείου και η θέληση του κόσμου αγχώνει τους παίκτες. Ίσως το βάρος να τους σφίγγει και να μην μπορούν να αποδώσουν μέσα στο Καυταντζόγλειο. Είναι ψυχολογικό το θέμα. Αν προσπαθήσουν λίγο περισσότερο οι προπονητές μας θα βρουν τη λύση.

Δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτή την κατηγορία. Όμως βρεθήκαμε στο προσκήνιο και πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις. Αν είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα στην έδρα ας θα ήμασταν πρώτοι. Δεν πρέπει λοιπόν να γίνεται κριτική για κανέναν. Στο τέλος της χρονιάς θα γίνει ταμείο. Ας ηρεμήσουν άπαντες».


Για το παιχνίδι με την Καβάλα:

«Δε μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα μας εκτός είναι καλά και αυτό ελπίζω να γίνει και αύριο».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: