Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Μητρόπουλος: «Την Κυριακή παίζεται η ιστορία της ΑΕΚ»

«Λέμε συνέχεια για την ιστορία της ΑΕΚ και την ιστορία της ΑΕΚ, αλλά την Κυριακή παίζουμε πραγματικά όλη την ιστορία της ΑΕΚ», τόνισε ο Παύλος Μητρόπουλος μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μητρόπουλος: «Την Κυριακή παίζεται η ιστορία της ΑΕΚ»
Ο άσος της Ένωσης επεσήμανε ότι το ματς με τον Πανθρακικό είναι πολύ σημαντικό για την Ένωση, αφού πρώτα είχε ασκήσει έντονη κριτική για εκείνον και του συμπαίκτες του…

«Εγώ πήρα από μόνος μου την πρωτοβουλία να βγω και να μιλήσω και το ζήτησα από τα υπόλοιπα παιδιά. Καταλαβαίνω τον κόσμο να είναι απογοητευμένος και εξοργισμένος με την εικόνα που είχαμε, πλέον είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, σήμερα ήμασταν άθλιοι, τραγικοί απαράδεκτοι! Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το ματς της Κυριακής», τόνισε -αρχικά- και συνέχισε:

«Δεν πρέπει να σταθούμε στο ποιος φταίει, αν είναι ευθύνη του προπονητή ή κάποιων παικτών. Αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε ήδη χάσει την κατηγορία. Ξέρω πως μπορεί πολύ να με βρίζουν τώρα με αυτό που θα πω, αλλά την Κυριακή τους χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας, πρέπει ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να είναι μαζί μας».

Κι ο μέσος της ΑΕΚ κατέληξε: «Πάνω από όλα φταίμε εμείς, οι παίκτες και αναλαμβάνουμε την απόλυτη ευθύνη για την εμφάνιση και την ήττα. Πρέπει τα πιο έμπειρα παιδιά, ο Dimi, o Πετρόπουλος, ο Αραμπατζής αλλά ακόμα και εγώ να ανεβάσουμε μέσα στην εβδομάδα την ψυχολογία των παιδιών. Λέμε συνέχεια για την ιστορία της ΑΕΚ και την ιστορία της ΑΕΚ αλλά την Κυριακή παίζουμε ένας ματς που είναι πραγματικά όλη η ιστορία της ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: