Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Μην τα κάνουν λαμπόγυαλο!!

Ο Χρήστος Αρδίζογλου σχολιάζει στον Sportdog την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ, δεν τα χώνει ούτε στον Λίνεν, ούτες στους παίκτες και καλεί τον κόσμο να κατακλύσει το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι... παραμονής με τον Πανθρακικό Η ήττα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ κρίθηκε σε ένα ημίχρονο. Είδαμε μία Ένωση πολύ μικρή, που κλείστηκε στην άμυνα χωρίς να έχει πλάνο ανάπτυξης στην επίθεση, αλλά ούτε και ένα σχέδιο να διατηρήσει το μηδέν. Εδώ καλά καλά οι “κιτρινόμαυροι” δεν μπορούσαν να αλλάξουν δύο μπαλιές. Μια πάσα σωστή ρε αδερφέ για να βγεις μπροστά. Ένα απόλυτο τίποτα.
Το γεγονός ότι σε ένα ολόκληρο παιχνίδι η ΑΕΚ έκανε όλο κι όλο μία τελική προσπάθεια καταμαρτυρά ότι αυτό που είδαμε στους Ζωσιμάδες, δεν ήταν ομάδα Α'Εθνικής. Εγώ το είχα δηλώσει από την αρχή της χρονιάς, πως η Ένωση θα παλεύει μέχρι το τέλος για την παραμονή της. Αποδείχτηκε από την πορεία της. Έχουμε φτάσει δύο στροφές πριν το τέλος και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει!
Δεν μπορώ να κρίνω την ΑΕΚ ως οπαδός. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΣ ήταν έτσι και αλλιώς καλύτερη ομάδα. Γι' αυτό δεν θέλω να τα βάλω με τον Λίνεν και τους παίκτες. Άλλα είναι τα προβλήματα της ΑΕΚ. Διοικητικά και οικονομικά.
Ευελπιστώ ότι στον αγώνα με τον Πανθρακικό, θα μαζευτεί 70.000 κόσμος στο ΟΑΚΑ για να βοηθήσουν τα παικτάκια στην προσπάθεια που κάνουν να κρατήσουν την ΑΕΚ στην κατηγορία. Θα είναι μία μάχη “ο θάνατός σου ή ζωή μου” αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω όμως, να μην έχουμε παρατράγουδα και τα κάνουν λαμπόγυαλο. Πρέπει οι οπαδοί να είναι κύριοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όλοι κοντά τους να σταθούμε.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: