Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Την… αποκαθήλωση του Μέσι ψάχνει ο Ρονάλντο!!

Το σερί του Λιονέλ Μέσι όσον αφορά το βραβείου του πρώτου σκόρερ του Champions League θέλει να σπάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Την… αποκαθήλωση του Μέσι ψάχνει ο Ρονάλντο
Την ευκαιρία να ξεφύγει στον πίνακα των σκόρερ του Champions League θέλει να εκμεταλλευτεί απόψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θα παίξει ως βασικός στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην έδρα της Γαλατασαράι.

Ο Πορτογάλος δεν έχει καταφέρει να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης από την σεζόν 2007/08, όταν είχε κατακτήσει το τρόπαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από τότε το συγκεκριμένο βραβείο καταλήγει κάθε χρόνο στα χέρια του Λιονέλ Μέσι και φέτος δίνεται η δυνατότητα στον 27χρονο παίκτη να σταματήσει τουλάχιστον τον Αργεντινό τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι.

Πίσω από τον Ρονάλντο βρίσκονται Μπουράκ Γιλμάζ, ο οποίος έχει πετύχει 8 γκολ με τη φανέλα της αποψινής αντιπάλου της «βασίλισσας», και ο Μέσι με τον ίδιο αριθμό τερμάτων.

Ο 25χρονος παίκτης της Μπαρτσελόνα, όμως, θεωρείται αμφίβολος για το αυριανό ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν και ο «CR7» θέλει να ξεφύγει από τον έτερο διεκδικητή του συγκεκριμένου βραβείου.

Εάν, μάλιστα, το τρόπαιο καταλήξει τελικά στον Πορτογάλο, τότε αυτό θα συμβεί για παίκτη της Ρεάλ μετά το 2001, όταν ο Ραούλ είχε αναδεχθεί πρώτος σκόρερ στο Champions League.

Οι πρώτοι σκόρερ της φετινής διοργάνωσης

Ποδοσφαιριστής Γκολ (Λεπτά συμμετοχής)

Κριστιάνο Ρονάλντο 9 (810’)
Λιονέλ Μέσι 8 (708)΄
Μπουράκ Γιλμάζ 8 (767’)
Όσκαρ 5 (449’)
Ζόνας 5 (451’)
Εζεκιέλ Λαβέτσι 5 (491’)
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: