Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Παντού προβλήματα για την ΑΕΚ!!

Δεν της φτάνουν όλα τα υπόλοιπα, η ΑΕΚ έχει και αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του τελικού… των τελικών με τον Πανθρακικό.

Παντού προβλήματα για την ΑΕΚ
Η αποκαρδιωτική εικόνα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, η διαμάχη του Έβαλντ Λίνεν με τους παίκτες και η άγνοια για το αν θα πάει με τον Γερμανό στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανθρακικό δεν είναι οι μόνες «πληγές» της ΑΕΚ.

Κι αυτό διότι η «Ένωση» αντιμετωπίζει και αγωνιστικά προβλήματα -με κυριότερο αυτό του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Ο Έλληνας γκολκίπερ που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι των «Ζωσιμάδων» θα υποβληθεί το απόγευμα σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, με την ελπίδα να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι για θλάση στο γαστροκνήμιο.

Την ίδια ώρα οι Κουτρουμπής και Τσουμάγκας έκαναν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας την Τρίτη -λόγω αιματώματος στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού ο πρώτος και λόγω των γνωστών ενοχλήσεων στους κοιλιακούς ο δεύτερος.

Όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά παίζοντας και δίτερμα (στο οποίο ξεχώρισε ο Νίκος Κατσικοκέρης σκοράροντας τρεις φορές) ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν χωρίς ρεπό ως την Κυριακή, με την αυριανή ορισμένη για τις 11:00. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: