Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Γκουγκουλιάς: «Στην Ελλάδα δεν φτάνει μόνο να παίζεις καλό ποδόσφαιρο για να πετύχεις»

Ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, Γιώργος Γκουγκουλιάς, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Για το σε τι κατάσταση είναι και τι ακριβώς έπαθε:

«Είμαι λίγο καλύτερα αυτή την στιγμή, χθες βγήκα από το νοσοκομείο. Είχα μια μικρή διάσειση, κάταγμα στην μύτη και κάποια αιματώματα.»

Για το τι είπε στον διαιτητή την ώρα του τραυματισμού του:

«Όταν πήγα στον διαιτητή μου είπε πως δεν είδε την φάση και τον ρώτησα αν είδε τα αίματα και γιατί δεν μίλησε με τον επόπτη. Προφανώς όμως ο διαιτητής τα έχασε και δεν ήξερε τι του γινόταν εκείνη τη στιγμή. Ήταν μια φάση που φάνηκε τι έγινε, ακόμα και οι παίκτες της Νίκη Βόλου τα χάσανε μόλις το είδαν και αυτοί ήταν που φώναξαν τον γιατρό να ?ρθει στο γήπεδο.»

Για το αν πιστεύει πως αυτά γίνονται επειδή η ομάδα του δεν έχει στήριξη:

«Όταν γίνεται μια και δύο φορές λες πως μπορεί να έγινε κάποιο λάθος από τον διαιτητή. Από τότε όμως που ήταν στο νοσοκομείο ο κ. Θεοδωρίδης, παρακαλούσαμε να μας παίζουν 50-50, γιατί μόνο τότε ήμασταν ευνοημένοι. Χάθηκε άνθρωπος που πρόσφερε πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και τουλάχιστον πρέπει να σέβονται την μνήμη του. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να πετύχουμε ένα γκολ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο και στους δικούς του ανθρώπου που πέρασαν πολλά τελευταία.»

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να… προλάβει τα πλέι οφ:

«Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλούς αγώνες και πιστεύω μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Στην Ελλάδα μπορεί να έχεις καλή ομάδα και να παίζεις καλό ποδόσφαιρο αλλά δυστυχώς μόνο αυτό δεν φτάνει.»πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: