Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ανδρέου: «Η κατάσταση είναι ανατρέψιμη»

Ο πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το αν ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη.

Για το ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό ενώ είχε τις προϋποθέσεις και πως βλέπει την συνέχεια:

«Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ φέτος έκανε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και μπήκε στο γκρουπ ισχυρών μετά από πολλά χρόνια. Ήδη έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και την είσοδο στα… σαλόνια της Ευρώπης. Στο πρώτο ματς αυτοκτονήσαμε αλλά η κατάσταση είναι ανατρέψιμη.»

Για το αν ισχύει η δέσμευσή του ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην Ευρώπη:

«Ο ΠΑΟΚ πραγματικά θα συμμετέχει στην Ευρώπη και ισχύει η δέσμευσή μου. Και όχι μόνο η δική μου αλλά και του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.»

Για το αν θα είναι στο γήπεδο οι φίλαθλοι:

«Επειδή είμαι στο εξωτερικό , οι πληροφορίες που έχω λένε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα βρίσκετε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο, γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο για την ομάδα μας και θα βοηθήσουν πολύ.»

Για τις δύσκολες εποχές στην Ελλάδα και το πόσο δύσκολο είναι να κρατήσουν τον ΠΑΟΚ σε υψηλό επίπεδο:

«Η διοίκηση είναι πολύ συνεπής σε όλες τις οφειλές που έχει. Εγώ προσφέρω τα απαραίτητα για να κρατήσουμε την ομάδα σε ένα επίπεδο, θέλει μεγάλη προσπάθεια και πολύ δουλειά. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε και έτσι θα συνεχίσουμε και του χρόνου.»

Για τον Σαββίδη και αν η παρουσία του βοηθάει και τα Ερασιτεχνικά τμήματα:

«Η είσοδος του Σαββίδη στο ποδόσφαιρο, πραγματικά έχει δημιουργήσει μια ψυχολογική σταθερότητα. Έχει γίνει πιο ισχυρή η θέση του ΠΑΟΚ και των Ερασιτεχνικών ομάδων, πραγματικά βοηθάει. Είναι μεγάλη σωτηρία για τον ΠΑΟΚ και προσφέρει σιγουριά και για το μέλλον.» πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: